سرخط خبرهای پیک ایران

۱۳۸۸/۷/۱

مجلس خبرگان کارش تمام شد

اجلاسی برای تحسین از آیت الله خامنه ای

ششمین اجلاس مجلس خبرگان رهبری دیروز در حالی پایان یافت که برخلاف انتظار جامعه، نه تنها عملکرد رهبری مورد بررسی قرار نگرفت بلکه در بیانیه پایانی این اجلاس که در غیاب هاشمی رفسنجانی، رئیس این مجلس قرائت شد، اعضای خبرگان، حمایت قاطع خود رااز عملکرد آیت‌الله علی خامنه‌ای در حوادث پس از انتخابات اعلام کردند. شرکت کنندگان در این اجلاس، همچنین رهبری را لباسی دانستند که “برازنده قامت" رهبر کنونی جمهوری اسلامی است؛ بر اساس گزارش ها در این اجلاس تنها آیت الله دستغیب به انتقاد شدید از اوضاع کنونی کشور و همچنین مجلس خبرگان پرداخته است.

فلسفه وجودی مجلس خبرگان رهبری، انتخاب رهبر و نظارت بر عملکرد اوست و این مجلس در صورت تشخیص، قدرت برکناری رهبر را داراست، اما در این مجلس تاکنون بحثی با عنوان بررسی یا نظارت بر عملکرد رهبری مطرح نشده است.این مسئله بیشتر ناشی از آن است که نوع چیدمان اعضای این مجلس که اکثر قریب به اتفاق آنان از نزدیکان و حامیان آیت الله خامنه ای هستند، به گونه ایست که امکان اجرای وظیفه را از آن سلب می کند.

با عین حال وقایع بعد از کودتای انتخاباتی 22 خرداد و موضع گیری های آیت الله خامنه ای در مورد تقلب گسترده انتخاباتی و نوع برخورد حکومت با معترضان به تقلب، چشم ها را به سوی مجلس خبرگان رهبری دوخته بود تا شاید اعضای این مجلس، موضعی در این زمینه اتخاذ کنند. بخصوص اینکه برخی از اعضای این مجلس ازنوع برخورد با وقایع بعد از انتخابات به شدت انتقاد کرده بودند و آیت الله دستغیب، یکی از اعضای این مجلس خواهان تشکیل جلسه ای اضطراری از سوی مجلس خبرگان شده بود.
آیت الله دستغیب در بیانیه ای که روی سایت خود اومنتشر شد، نوشته بود: تا دیر نشده خبرگان برای اعادۀ حیثیت از مرجعیت، تشکیل جلسه دهد آن هم علنی و مطالب بررسی گردد و به خواست مردم که همان قانون اساسی است جواب داده شود و به شکایات آنها به وسیلۀ نمایندگان آنها یعنی آقای موسوی و آقای کروبی رسیدگی شود.
اما نه تنها چنین جلسه ای تشکیل نشد، بلکه اجلاس ششم خبرگان رهبری که بر اساس برنامه باید اول شهریور ماه برگزار می شد، یک ماه به تعویق افتاد؛ آن موقع گفته شد که به دلیل تقارن با ماه رمضان به تعویق افتاده است.
اما یک عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با روز ضمن رد این قضیه می گوید: "یک ماه پیش و نزدیک زمان برگزاری اجلاس، بحث های زیادی بین اعضای خبرگان مطرح بود. برخی از اعضا معتقد بودند که باید با دعوت از میرحسین موسوی و مهدی کروبی به اعتراضات آنها گوش داد و اجازه داد که این دو نامزد انتخابات گزارشی از وضعیت موجود و بخصوص مدارک و مستنداتی راکه پیرامون تقلب در انتخابات دارند، در مجلس خبرگان مطرح کنند اما متاسفانه، اکثریت اعضا این موضوع را نپذیرفتند و با توجه به نفوذ زیادی که بخصوص دبیر خانه مجلس داشت این قضیه کان لم یکن تلقی شد. از سوی دیگر یکی از اعضا پیشنهاد کرده بود که از رهبری دعوت شود در مجلس خبرگان حضور یابد و درباره مسائل بعد از انتخابات و وضعیت کشور مشورت هایی صورت گیرد که این موضوع نیز با مخالفت شدید مواجه شد و آقایان ترجیح دادند جلسه خبرگان در فضایی آرام تر و به دور از این مباحث تشکیل شود."

کل خبر را در لینک زیر بخواند:

آزادی برای ایران، ایرانیان در نیویورک


تظاهرات ایرنیان در نیویورک / یار دبستانی


نکته ای از سبز نوشت

اندر
احوال کامران دانشجو، وزیر متقلب احمدی نژاد!) ---
کسی که آشکارا و جلوی
چشم همه دنیا در مطلب علمی اش تقلب می کند، بی شک در خفا و به دور از چشم
همه نیز در رای مردم تقلب می کند ... البته نکته مشترک این دو تقلب،
احمقانه بودن آنهاست ... کسی که محتوا و حتی شکل های یک مقاله ی علمی دیگر
را در مقاله ی خود کپی می کند، برگه های رای تا نشده را جلوی دوربین
بازشماری می کند

غیبتی که دارد خبرساز می شود

علت غیبت هاشمی در اختتامیه خبرگان رهبری
یک عضو مجلس خبرگان رهبری در مورد دلیل غیبت آیت الله هاشمی رفسنجانی در پایان اجلاسیه امروز گفت:آقای هاشمی رفسنجایی نیز گویی برایشان کاری پیش آمد که جلسه را ترک کردند و علت خاصی وجود نداشت.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود علوی در حاشیه اجلاس خبرگان رهبری در پاسخ به این پرسش که چرا در مراسم پایانی اجلاس هاشمی رفسنجانی به عنوان رئیس مجلس خبرگان رهبری حضور نداشت و ریاست جلسه بر عهده آیت‌الله هاشمی شاهرودی بود، گفت: طبیعی است که در برخی از مواقع رییس جلسه به خاطر برنامه‌ای که پیش می‌آید جلسه را ترک کند و ریاست جلسه بر عهده نایب رییس قرار بگیرد.

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان اظهار داشت: آقای هاشمی رفسنجایی نیز گویی برایشان کاری پیش آمد که جلسه را ترک کردند و علت خاصی وجود نداشت.

وی ادامه داد: آقای هاشمی رفسنجانی به خاطر مسئولیت‌هایی که دارند برنامه‌های زیادی دارند و نمی‌توانند همه برنامه‌های خود را کنسل کنند و در اجلاس به صورت کامل حضور پید اکنند.

علوی گفت: ایشان روز گذشته نیز دیداری با رهبری داشتند و جلسه را ترک کردند و ساعاتی در جلسه حضور نداشتند ولی در افتتاحیه جلسه ما همه شاهد سخنرانی ایشان در اجلاس بودیم.

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری، پس از پایان اجلاسیه در جمع خبرنگاران در ارزیابی خود از اجلاس گفت: اجلاس خوبی بود و اعضاء در فضای صمیمی دیدگاه‌ها و نظرات خود را مطرح کردند.

وی هم چنین در پاسخ به این پرسش که آیا از طرح آقای هاشمی که روز گذشته وی در افتتاحیه مجلس خبرگان مطرح کرد و اعلام کرد که تعدادی از افراد خیرخواه در صدد تنظیم اقداماتی برای برون‌رفت از وضعیت فعلی هستند، اظهار داشت: من از این طرح اطلاعی ندارم.

حسینی بوشهری دیگر عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری نیز در جمع خبرنگاران در مورد طرح هاشمی گفت: من اطلاعی از این طرح ندارم.

وی در مورد اجلاسیه خبرگان نیز گفت: انشاءالله مردم آثار و برکات این اجلاسیه را در آینده خواهند دید.

آیت‌الله جزایری نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و عضو مجلس خبرگان رهبری نیز در حاشیه اجلاس خبرگان رهبری با ابراز بی‌اطلاعی در ارتباط با طرح هاشمی در پاسخ به این سوال که آیا در مورد این طرح با اعضای خبرگان مشورت شده است یا نه،‌گفت: مشورتی صورت نگرفته است.

عاقبت افتتاح نمایشی خط آهن اصفهان؛شیراز



ناامن بودن خط راه‌آهن به حدی بود که مسوولان، مسافرانی را که روز 13 خرداد در مراسم افتتاح، سوار قطار شده بودند تا عازم اصفهان شوند در 15 کیلومتری شیراز در ایستگاهی موقت از قطار پیاده کرده و با اتوبوس به شیراز بازگرداندند.
یک ماه و یک هفته از قول وزیر راه و ترابری برای بازدید و افتتاح دوباره ازقطارشیراز–اصفهان که آن را وزیر راه و ترابری آروزی دیرینه مردم شیراز خوانده بود، گذشت و هنوز هم هیچ خبری از افتتاح رسمی این خط راه آهن نیست.

قطار اصفهان- شیراز آرزوی مردم شیراز است که در روز 13 خرداد به طور نمایشی توسط وزیر راه و ترابری و معاون اول رییس جمهور تنها برای سه روز یعنی تا زمانی که قطار نمایشی خانواده‌های شهدا به اصفهان برسد فعال بود و پس از آن این خط راه آهن متوقف شد تا بعد ازانتخابات و کسب رای اعتماد وزرا در سر فرصت تکمیل و آماده بهره‌برداری شود. حتی خود مسوولان اجرایی این پروژه در همان زمان اعلام کردند که این پروژه تنها برای تبلیغات افتتاح خواهد شد و هنوز کار اجرایی این پروژه تمام نشده است.

البته بعد از افتتاح و انعکاس اخبار و عکس‌های ریل‌های این قطار در سایتها و خبرگزاری‌ها وزارت راه و ترابری با موضع‌گیری در برابر این امر ریل‌های این خط را بدون نقص خواند اما بنا بر اظهارات مسوولان و البته سامانه 139 راه آهن برای این خط تا پایان سال هیچ بلیطی فروخته نخواهد شد.

ناامن بودن خط راه‌آهن به حدی بود که مسوولان، مسافرانی را که روز 13 خرداد در مراسم افتتاح خط، سوار قطار شده بودند تا عازم اصفهان شوند در 15 کیلومتری شیراز در ایستگاه موقت شهر جدید صدرا از قطار پیاده کرده و با اتوبوس به شیراز برگرداندند. همچنین در روز افتتاح اعلام شد که روز جمعه 22 خرداد گروهی از مردم شیراز با این قطار و از طریق اصفهان عازم مشهد خواهند شد که این وعده نیز منوط به اجازه وزارت راه و در نهایت کنسل شد. در نهایت رسما اعلام شد که شیرازی‌ها تا اطلاع ثانوی نمی‌توانند از قطار برای سفر به اصفهان استفاده کنند.

البته در همان زمان احمد خرم، وزیر راه دولت هشتم در گفتگو با خبرنگار ایلنا با انتقاد از عملکرد دولت نهم در افتتاح زودهنگام راه آهن شیراز– اصفهان گفت: "یکی از مباحث و مشکلاتی که دولت نهم به آن مبتلاست، افتتاح زودهنگام پروژه‌های نیمه تمام است وهیچ معنی ندارد یک باند فلان بزرگراه افتتاح شود و 2 باند دیگر بعدا افتتاح شود. این نوع افتتاحیه را وصله پینه‌ای می‌نامند که باعث می‌شود عظمت کار شکسته شود و یک اثر ماندگار به یک پروژه بی‌اعتماد در نظر مردم و متخصصین تبدیل شود."
راه‌آهن 506 کیلومتری اصفهان-شیراز که مراحل ساخت آن از 10 سال پیش آغاز شده بود، با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر راه و ترابری و جمعی از نمایندگان مجلس که البته با پافشاری خود در مراسم حاضر شده بودند؛ درحالی افتتاح شد که آماده نبودن زیرساخت‌ها و به کارگیری ریل‌های استوک و غیر استاندارد در قطعه آخر برای افتتاح انتخاباتی آن، اعتراض کارشناسان و شماری از نمایندگان استان را به همراه داشت.

در همان زمان وزیر راه گفت:" قطار شیراز – اصفهان براساس برنامه زمان بندی قرار بود در سال 89 به اتمام برسد؛ اما افتتاح زودهنگام این طرح باعث شد برخی از اینکه در این روزها دست به حرکت این قطار زده‌اند، پشیمان شوند که البته پشیمانی سودی هم ندارد."
ماجرای افتتاح نیمه کاره قطار شیراز- اصفهان به عجله‌های زیاد مسوولان درهفته‌‌‌های قبل از افتتاح برمی‌گردد که نصب سریع ریل‌ها در آن زمان باعث شده اکنون امکان حرکت قطار روی ریل وجود نداشته باشد.

البته احمد رضا دستغیب نماینده مردم شیراز در زمان افتتاح این قطار به غیراستاندارد بودن خط اشاره کرده بود و گفت: "من به دنبال سوگندی که در مجلس و در راستای تعهدی که به ملت داشتم، وظیفه خود می‌دانم به مردم هشدار دهم تا از این قطار استفاده نکرده و از مسوولان نیز می‌خواهم به خاطر مسایل انتخاباتی جان مردم را بازیچه خود قرار ندهند تا کنون مکاتبات بسیاری را در این راستا انجام داده‌ام و در صورتی که جواب مطلوب را از مسوولان دریافت نکنم در راستای وظیفه خود حتی تا استیضاح وزیر راه پیش خواهم رفت"

البته این نماینده مجلس تا کنون هیچ اقدامی برای این امر صورت نداده است و حتی به نظر می‌رسد که مسوولان افتتاح رسمی این خط را فراموش کرده‌اند به گونه‌ای که حتی بعد از گذشت یک ماه و یک هفته از قول شفاهی وزیر راه و ترابری برای بازدید از این خط راه‌آهن هنوز هیچ خبری از اجرایی شدن این خط نیست و نمایندگی‌های راه آهن نیز در مقابل درخواست برای بلیط این خط تلویحاً به نمایشی بودن افتتاح این خط اشاره و زمان حداقل پایان سال را برای پیش فروش و یا حتی فروش بلیط آن اعلام می‌کنند.

این شاید همان گفته دستغیب عضو کمیسیون صنعت و معدن مجلس را تائید می‌کند که وزارت راه به دنبال تکمیل و افتتاح مجدد این خط راه آهن است. وی با بیان این مطلب تصریح کرد: "برای احداث تخصصی راه آهن باید چندین مرحله را پشت سر گذاشت. مراحلی که کوبیدن خاک 98درصد، بالاست و تراوس و در نهایت ریل گذاری را شامل می‌شود. این در صورتی است که در زمان احداث راه آهن اصفهان – شیراز علاوه بر اینکه در برخی از مسیرها حتی کوبیدن خاک به زیر 98 درصد می‌رسد، مرحله بالاست نیز در برخی از مسیرها انجام نشده و شاهد هستیم که قطعات بتنی مستقیما بر روی خاک کوبیده قرارگرفته است"

وی گفت: "این راه آهن به هیچ عنوان مطابق با استانداردهای موجود نبوده به همین دلیل نمی‌تواند بیش از 50کیلومتر سرعت داشته باشد. به عبارتی علت تاکیدهای بسیار مسوولان در جهت در نظر گرفتن سرعت زیر 50 کیلومتر به عنوان سرعت مجاز این قطار خود گواه همین امر است"
دستغیب ادامه داد: «راه آهن اصفهان – شیراز در بخش‌هایی فاقد سیستم کنترل خطوط بوده که این امر مشکلات بسیار زیادی را در آینده به وجود خواهد آورد"

وی با اشاره به اینکه مسوولان بارها گفته‌اند که حلاوت و شیرینی این پروژه را با دیدگاه‌های سیاسی نباید تلخ کرد، تاکید کرد: "اگر این راه آهن استاندارد است پس چرا زمان فروش بلیت‌های این قطار را به 4 ماه دیگر موکول کردند. آیا این امر به این دلیل نیست که در این زمان می‌خواهند به دوباره کاری این پروژه بپردازند؟"
نماینده شیراز در مجلس گفت: "درهیچ کجای دنیا تاکنون سابقه نداشته است که اولین سفر یک قطار به حمل مسافر اختصاص یابد، در صورتی که باید تا ماه‌ها از قطار تازه احداث شده در جهت حمل بار استفاده شود تا تمامی ابعاد و شاخصه‌های ایمنی مورد ارزیابی قرار گیرد، اما امروز شاهد هستیم که این روند در کشور ما به گونه‌ای دیگر است."

از جالب نیوز

غیبت هاشمی رفسنجانی در جلسه مجلس خبرگان

شبکه جنبش راه سبز(جرس):آیت الله علی اکبر هاشمی رفسنجانی رییس مجلس خبرگان در آخرین جلسه از اجلاسیه ششم غغیبت داشت و محمود هاشمی شاهرودی نایب رییس این مجلس ریاست جلسه را بر عهده داشت.

غیبت هاشمی رفسنجانی در حالی صورت گرفت که در واپسین روز اجلاسیه ششم،مجلس خبرگان در بیانیه از آیت الله علی خامنه ای به عنوان"تنها گزينه‌اي كه لباس رهبري امت بر قامتش زيبنده است" نامبرد.

همزمان یک عضو مجلس خبرگان رهبری در مورد دلیل غیبت آیت الله هاشمی رفسنجانی در پایان اجلاسیه روز چهارشنبه گفت"آقای هاشمی رفسنجایی نیز گویی برایشان کاری پیش آمد که جلسه را ترک کردند و علت خاصی وجود نداشت."

محمود علوی در حاشیه اجلاس خبرگان رهبری درباره اینکه چرا در مراسم پایانی اجلاس هاشمی رفسنجانی به عنوان رئیس مجلس خبرگان رهبری حضور نداشت و ریاست جلسه بر عهده آیت‌الله هاشمی شاهرودی بود،به خبرگزاری مهر گغت" طبیعی است که در برخی از مواقع رییس جلسه به خاطر برنامه‌ای که پیش می‌آید جلسه را ترک کند و ریاست جلسه بر عهده نایب رییس قرار بگیرد."

وی همچنین گفت که"آقای هاشمی رفسنجانی به خاطر مسئولیت‌هایی که دارند برنامه‌های زیادی دارند و نمی‌توانند همه برنامه‌های خود را کنسل کنند و در اجلاس به صورت کامل حضور پید اکنند."

محمود علوی همچنین گفت که هاشمی رفسنجانی" روز گذشته نیز دیداری با رهبری داشتند و جلسه را ترک کردند و ساعاتی در جلسه حضور نداشتند ولی در افتتاحیه جلسه ما همه شاهد سخنرانی ایشان در اجلاس بودیم."

گزارش ها حاکی است که آیت الله محمد یزدی از حامیان احمدی نژاد که در دو سال گذشته برای ریاست مجلس خبرگان با هاشمی رفسنجانی به رقابت پرداخت و در جریان حوادث پس از انتخابات نیز به شدت به هاشمی حمله کرد،در جلسات مجلس خبرگان غایب بوده است.روزنامه جمهوری اسلامی در همین خصوص خبر داد که"از منابع آگاه خبر مي رسد غيبت آيت الله محمد يزدي در جلسه افتتاحيه مجلس خبرگان به دليل كسالت وي بوده است،و برخلاف شايعه پراكني يك خبرگزاري دولتي آقاي يزدي شب سه شنبه در جلسه هيات رئيسه خبرگان شركت كرده بود ولي به علت تشديد كسالت نتوانست در جلسه علني حضور يابد."


تظاهرات ایرانیان روبروی سازمان ملل در نیویورک


يادداشت سياسي نبردخلق - شماره 291 - اول مهرماه 27 شهریور روزی که برج و باروهای تبلیغاتی خامنه ای فروریخت مهدی سامع


يادداشت سياسي نبردخلق - شماره 291 - اول مهرماه 88
27 شهریور روزی که برج و باروهای تبلیغاتی خامنه ای فروریخت
مهدی سامع
mehdi.samee@gmail.com
مردم ایران در روز 27 شهریور امسال از فرصت روز حکومتی قدس به نحو شگفت انگیری استفاده کردند و با طرح یک سلسله شعارها یک بار دیگر موقعیت خود و طرف مقابل را در مقابل چشم جهانیان قرار دادند. مردم با حضور گسترده خود، توحش حکومت طی سه ماه گذشته را به سخره گرفتند و در مقابل جعلیات توخالی آن دسته از مفسران، کارشناسان و شارحان مماشات که سکوت نسبی چند هفته ای مردم را دلیلی بر تثبیت موقعیت حکومت ارزیابی می کردند، برج و باروهای تبلیغاتی ولایت خامنه ای و عمله و اکره او را فروپاشیدند. حرکت سراسری مردم در روزی که حکومت با دروغ و تزویر آن را روز حمایت از مردم فلسطین اعلام می کند، سنجیده ترین و ماندگار ترین سند علیه استبداد مذهبی در کوبنده ترین و بی پیرایه ترین شکل است.
گوناگونی شعارهای مردم در آن روز بیان رنگین کمان جنبش آزادیخواهی مردم ایران است، در حالی که محمود احمدی نژاد کف بر دهان با مشتی اراجیف رذیلانه و برچسبهای تقلبی، رویای برده کردن مردم ایران را در سخنان زنگار گرفته اش بازتاب می داد، مردم با شعار «دروغگو، دروغگو، 63 درصدت کو؟»، به بلاهت بی حد و مرز او اظهار تنفر کردند. سخنان احمدی نژاد در روز جمعه 27 شهریور نشان داد که در این دوره او مبتذل تر، حقبرتر و کوتوله تر شده است. رفتار لجوجانه، آمرانه و البته احمقانه او قبل از آن که بیان قدرت و اعتبار باشد، تلاش یک شارلاتان آبروباخته برای بقا است. وقتی زنان و مردان آزاده ایران زمین سخنان روز جمعه 20 شهریور سیدعلی خامنه ای که گفته بود:« مردم مراقب باشند كه برخي، از اجتماعات روز قدس براي ايجاد تفرقه استفاده نكنند» را به هیچ گرفتند و با فریاد «مرگ بر دیکتاتور» به نبرد با ولایت متکی بر سرنیزه ادامه دادند، پر واضح است که سخنان گماشته ولی فقیه که در سایه نیروی سرکوبگر سپاه و بسیج بر کرسی ریاست جمهوری لم داده است برای مردم پشیزی ارزش ندارد. از احمدی نژاد حقیر تر و بی ابروتر کیهان شریعتمداری است که در شماره شنبه 28 شهریور خود در مورد خیزش روز جمعه می نویسد:«آن چه عملا ديروز رخ داد اين بود كه آشوبگران نتوانستند جمعيتي بيش از 2 الي 3 هزار نفر را پاي كار بياورند...... به دليل ازدحام جمعيت مؤمن در خيابانهاي منتهي به دانشگاه تهران آشوبگران- برخلاف نمازجمعه يك ماه پيش هاشمي رفسنجاني- به هيچ وجه موفق به حضور در اطراف دانشگاه نشدند و به تجمع در فواصل دور خصوصا ميدانهاي هفت تير و فاطمي بسنده كردند.... پس از پايان نمازجمعه تهران آشوبگران به مدت يكي دو ساعت توانستند ميدان هفت تير و حوالي ميدان فاطمي خصوصا خيابان استاد مطهري را ناآرام نمايند.»
واقعیت این است که در مورد ابعاد شرکت مردم سراسر ایران در تظاهرات روز جمعه حسین شریعتمداری عوامفریبی نمی کند. او حماقت می کند و خود را فریب می دهد تا صدای فروریختن قلعه ارتجاع را نشنود. وقتی مردمی مهیب ترین استبداد دوران معاصر با همه ساز و برگ آن را به چالش می کشند، وقتی بحران انقلابی تار و پود جامعه به شمول هرم قدرت و ثروت را زیر و رو می کند، وقتی قیام مردم به دگرگون سازترین ابتکارها دست می زند، وقتی مارش زنان و مردان ایران زمین در خیابانهای تهران و سایر شهرها چشم انداز آزادی را ترسیم می کند، ارتجاع لگام گسیخته و کوته بین مجبور به هذیان بافی می شود. این واقعیتی است که خامنه ای نیز در نماز روز عید فطر، علیرغم یک عقب نشینی جزیی در مورد فرزندان علی اکبر هاشمی رفسنجانی، وقتی برای خود فریبی و البته ناشیانه سعی کرد تا حضور مردم به خشم آمده از ولایتش را مصادره کند، از خود بروز داد.
قیام مردمی در روز 27 شهریور و رویدادهای سه ماهه گذشته یک بار دیگر نشان می دهدکه رژیم ولایت فقیه و ساختار سیاسی، اجتماعی و ایدئولوژیک آن با نیازهای این عصر و با نیازهای رشد جامعه ایران در تعارض آشکار و مستقیم قرار دارد. این که خامنه ای برای حفظ قدرت به سرکوبی عریان و به رفتار مستبدانه روی می آورد، برای عدم بروز این تعارض و یا مهار جنبش در حالت بروز تعارض است. اما این واقعیت بیان کننده تمامی آن چه در سه ماه گذشته به وقوع پیوسته نیست. قیامها و خیزشهای سه ماهه اخیر نکته بس مهم دیگری را نشان داده که بسیاری و به خصوص بعضی از به اصطلاح کارشناسان مدیای طرفدار مماشات، از سر کژاندیشی و یا به علت کوته فکری که به عادت تبدیل شده، و یا به علت منافعی که در واژگونه کردن واقعیات نصیبشان می شود، نمی خواهند باور کنند. واقعیت این است که ولایت خامنه ای با همه قدرت مالی و نظامی اش و با همه رذالت، توحش، شکنجه، تجاوز و سرکوبگری عریانش قادر نیست مثل گذشته حکومت کند. بدیهی است که این عدم توانایی به طور جبری و یا خودبخودی به سرنگونی و یا فروپاشی استبداد مذهبی منجر نمی شود. اما تا وقتی حاکمیت در چنین موقعیتی قرار دارد و تا هنگامی که مردم حماسه هایی چون تظاهرات روز 27 شهریور را می آفرینند، هیچ مانور آشکار و یا پنهان نمی تواند با برپا کردن گرد و غبار، سیمای درخشان جنبش آزادیخواهی مردم ایران را تیره و تار نماید. تمامی جریانها و اشخاصی که در مسیر جنبش علیه استبداد مذهبی ولایت فقیه هستند و از حق حاکمیت مردم از طریق انتخابات آزاد، دمکراتیک و عادلانه دفاع می کنند، جنبش رنگین کمانی را تشکیل می دهند که توانسته به اتوریتیه و قهاریت ولی فقیه ضربه اساسی وارد کند و تا وقتی این جنبش با همه گوناگونیهای آن به اشکال مختلف و در ابعاد گوناگون پیکار می کند، راه پیروزی هموارتر و نزدیکتر می شود. که برج و باروهای تبلیغاتی خامنه ای فروریخت
مهدی سامع

مردم ایران در روز 27 شهریور امسال از فرصت روز حکومتی قدس به نحو شگفت انگیری استفاده کردند و با طرح یک سلسله شعارها یک بار دیگر موقعیت خود و طرف مقابل را در مقابل چشم جهانیان قرار دادند. مردم با حضور گسترده خود، توحش حکومت طی سه ماه گذشته را به سخره گرفتند و در مقابل جعلیات توخالی آن دسته از مفسران، کارشناسان و شارحان مماشات که سکوت نسبی چند هفته ای مردم را دلیلی بر تثبیت موقعیت حکومت ارزیابی می کردند، برج و باروهای تبلیغاتی ولایت خامنه ای و عمله و اکره او را فروپاشیدند. حرکت سراسری مردم در روزی که حکومت با دروغ و تزویر آن را روز حمایت از مردم فلسطین اعلام می کند، سنجیده ترین و ماندگار ترین سند علیه استبداد مذهبی در کوبنده ترین و بی پیرایه ترین شکل است.
گوناگونی شعارهای مردم در آن روز بیان رنگین کمان جنبش آزادیخواهی مردم ایران است، در حالی که محمود احمدی نژاد کف بر دهان با مشتی اراجیف رذیلانه و برچسبهای تقلبی، رویای برده کردن مردم ایران را در سخنان زنگار گرفته اش بازتاب می داد، مردم با شعار «دروغگو، دروغگو، 63 درصدت کو؟»، به بلاهت بی حد و مرز او اظهار تنفر کردند. سخنان احمدی نژاد در روز جمعه 27 شهریور نشان داد که در این دوره او مبتذل تر، حقبرتر و کوتوله تر شده است. رفتار لجوجانه، آمرانه و البته احمقانه او قبل از آن که بیان قدرت و اعتبار باشد، تلاش یک شارلاتان آبروباخته برای بقا است. وقتی زنان و مردان آزاده ایران زمین سخنان روز جمعه 20 شهریور سیدعلی خامنه ای که گفته بود:« مردم مراقب باشند كه برخي، از اجتماعات روز قدس براي ايجاد تفرقه استفاده نكنند» را به هیچ گرفتند و با فریاد «مرگ بر دیکتاتور» به نبرد با ولایت متکی بر سرنیزه ادامه دادند، پر واضح است که سخنان گماشته ولی فقیه که در سایه نیروی سرکوبگر سپاه و بسیج بر کرسی ریاست جمهوری لم داده است برای مردم پشیزی ارزش ندارد. از احمدی نژاد حقیر تر و بی ابروتر کیهان شریعتمداری است که در شماره شنبه 28 شهریور خود در مورد خیزش روز جمعه می نویسد:«آن چه عملا ديروز رخ داد اين بود كه آشوبگران نتوانستند جمعيتي بيش از 2 الي 3 هزار نفر را پاي كار بياورند...... به دليل ازدحام جمعيت مؤمن در خيابانهاي منتهي به دانشگاه تهران آشوبگران- برخلاف نمازجمعه يك ماه پيش هاشمي رفسنجاني- به هيچ وجه موفق به حضور در اطراف دانشگاه نشدند و به تجمع در فواصل دور خصوصا ميدانهاي هفت تير و فاطمي بسنده كردند.... پس از پايان نمازجمعه تهران آشوبگران به مدت يكي دو ساعت توانستند ميدان هفت تير و حوالي ميدان فاطمي خصوصا خيابان استاد مطهري را ناآرام نمايند.»
واقعیت این است که در مورد ابعاد شرکت مردم سراسر ایران در تظاهرات روز جمعه حسین شریعتمداری عوامفریبی نمی کند. او حماقت می کند و خود را فریب می دهد تا صدای فروریختن قلعه ارتجاع را نشنود. وقتی مردمی مهیب ترین استبداد دوران معاصر با همه ساز و برگ آن را به چالش می کشند، وقتی بحران انقلابی تار و پود جامعه به شمول هرم قدرت و ثروت را زیر و رو می کند، وقتی قیام مردم به دگرگون سازترین ابتکارها دست می زند، وقتی مارش زنان و مردان ایران زمین در خیابانهای تهران و سایر شهرها چشم انداز آزادی را ترسیم می کند، ارتجاع لگام گسیخته و کوته بین مجبور به هذیان بافی می شود. این واقعیتی است که خامنه ای نیز در نماز روز عید فطر، علیرغم یک عقب نشینی جزیی در مورد فرزندان علی اکبر هاشمی رفسنجانی، وقتی برای خود فریبی و البته ناشیانه سعی کرد تا حضور مردم به خشم آمده از ولایتش را مصادره کند، از خود بروز داد.
قیام مردمی در روز 27 شهریور و رویدادهای سه ماهه گذشته یک بار دیگر نشان می دهدکه رژیم ولایت فقیه و ساختار سیاسی، اجتماعی و ایدئولوژیک آن با نیازهای این عصر و با نیازهای رشد جامعه ایران در تعارض آشکار و مستقیم قرار دارد. این که خامنه ای برای حفظ قدرت به سرکوبی عریان و به رفتار مستبدانه روی می آورد، برای عدم بروز این تعارض و یا مهار جنبش در حالت بروز تعارض است. اما این واقعیت بیان کننده تمامی آن چه در سه ماه گذشته به وقوع پیوسته نیست. قیامها و خیزشهای سه ماهه اخیر نکته بس مهم دیگری را نشان داده که بسیاری و به خصوص بعضی از به اصطلاح کارشناسان مدیای طرفدار مماشات، از سر کژاندیشی و یا به علت کوته فکری که به عادت تبدیل شده، و یا به علت منافعی که در واژگونه کردن واقعیات نصیبشان می شود، نمی خواهند باور کنند. واقعیت این است که ولایت خامنه ای با همه قدرت مالی و نظامی اش و با همه رذالت، توحش، شکنجه، تجاوز و سرکوبگری عریانش قادر نیست مثل گذشته حکومت کند. بدیهی است که این عدم توانایی به طور جبری و یا خودبخودی به سرنگونی و یا فروپاشی استبداد مذهبی منجر نمی شود. اما تا وقتی حاکمیت در چنین موقعیتی قرار دارد و تا هنگامی که مردم حماسه هایی چون تظاهرات روز 27 شهریور را می آفرینند، هیچ مانور آشکار و یا پنهان نمی تواند با برپا کردن گرد و غبار، سیمای درخشان جنبش آزادیخواهی مردم ایران را تیره و تار نماید. تمامی جریانها و اشخاصی که در مسیر جنبش علیه استبداد مذهبی ولایت فقیه هستند و از حق حاکمیت مردم از طریق انتخابات آزاد، دمکراتیک و عادلانه دفاع می کنند، جنبش رنگین کمانی را تشکیل می دهند که توانسته به اتوریتیه و قهاریت ولی فقیه ضربه اساسی وارد کند و تا وقتی این جنبش با همه گوناگونیهای آن به اشکال مختلف و در ابعاد گوناگون پیکار می کند، راه پیروزی هموارتر و نزدیکتر می شود.
mehdi.samee@gmail.com

گزارش تصویری تظاهرات ایرانیان در نییورک

عکس : تظاهرات ايرانیان در نيويورک















پیک ایران

افول خبرگی در خبرگان!

تاملاتی درباره بیانیه تشریفاتی خبرگان

افول خبرگی در خبرگان!

تشکیل مجلس خبرگان در دو روز گذشته و در شرایطی که نظام جمهوری اسلامی ایران با نوعی بحران مشروعیت و کارآمدی مواجه شده است را به‌گونه‌ای می‌توان با تشکیل مجلس خبرگان پس از رحلت حضرت امام خمینی مشابه دانست . هرچند ترکیب آن مجلس خبرگان برآمده از انتخاباتی بدون اعمال نظارت استصوابی در زمام حیات امام و از این رو در برگیرنده طیف متنوعی از روحانیون و مجتهدان معتقد به انقلاب و امام و نظام بود و در آن شرایط حساس به خوبی توانستند با ایفای نقش خود در انتخاب جانشین امام، کشتی جمهوری اسلامی ایران را از افتادن در دام بلا و حادثه و طوفان نجات دهند اما مجلس خبرگان کنونی پس از دو روز نشست با صدور بیانیه‌ای تشریفاتی همانند بیانیه‌های قبلی خود در این سال‌ها و چشم بستن بر واقعیات جاری در جامعه ما درماه های اخیر نشان داد که قادر به نجات کشتی نظام از دام بلایا و مصایب و طوفانی که بدان دچار شده نیست و امیدی بدان نمی‌توان داشت.



در
ذیل اصول مربوط به مجلس خبرگان در قانون اساسی آورده می شود تا جایگاه و
وظائف این نهاد در ساختار حقوقی نظام جمهوری اسلامی ایران در معرض دید و
نقد و نظر با آنچه تاکنون از عملکرد این نهاد شاهد بوده‌ایم و آنچه انتظار
رفته و می رود، قرار گیرد: اصل ۱۰۷ - خبرگان رهبری :"پس از مرجع عالیقدر
تقلید و رهبر کبیر انقلاب جهانی اسلام و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران
حضرت آیت‏الله‏العظمی امام خمینی "قدس سره‏الشریف" که از طرف اکثریت قاطع
مردم به مرجعیت و رهبری شناخته و پذیرفته شدند، تعیین رهبر به عهده خبرگان
منتخب مردم است. خبرگان رهبری درباره همه فقهاء واجد شرایط مذکور در اصول
پنجم و یکصد و نهم بررسی و مشورت می‌کنند هر گاه یکی از آنان را اعلم به
احکام و موضوعات فقهی یا مسائل سیاسی و اجتماعی یا دارای مقبولیت عامه یا
واجد برجستگی خاص در یکی از صفات مذکور در اصل یکصد و نهم تشخیص دهند او
را به رهبری انتخاب می‌کنند و در غیر این صورت یکی از آنان را به عنوان
رهبر انتخاب و معرفی می‌نمایند. رهبر منتخب خبرگان، ولایت امر و همه
مسوولیت‏های ناشی از آن را بر عهده خواهد داشت. رهبر در برابر قوانین با
سایر افراد کشور مساوی است." اصل ۱۰۸:"قانون مربوط به تعداد و شرایط
خبرگان، کیفیت انتخاب آنها و آیین‏نامه داخلی جلسات آنان برای نخستین دوره
باید به وسیله فقهاء اولین شورای نگهبان تهیه و با اکثریت آراء آنان تصویب
شود و به تصویب نهایی رهبر انقلاب برسد. از آن پس هر گونه تغییر و تجدید
نظر در این قانون و تصویب سایر مقررات مربوط به وظایف خبرگان در صلاحیت
خود آنان است." اصل ۱۱۱ - برکناری رهبر:"هر گاه رهبر از انجام وظایف
قانونی خود ناتوان شود. یا فاقد یکی از شرایط مذکور در اصول پنجم و یکصد و
نهم گردد، یا معلوم شود از آغاز فاقد بعضی از شرایط بوده است، از مقام خود
بر کنار خواهد شد. تشخیص این امر به عهده خبرگان مذکور در اصل یکصد و هشتم
است. در صورت فوت یا کناره‏گیری یا عزل رهبر، خبرگان موظفند، در اسرع وقت
نسبت به تعیین و معرفی رهبر جدید اقدام نمایند. تا هنگام معرفی رهبر،
شورایی مرکب از رییس جمهور، رییس قوه قضاییه و یکی از فقهای شورای نگهبان
انتخاب مجمع تشخیص مصلحت نظام، همه وظایف رهبری را به طور موقت به عهده
می‌گیرد و چنانچه در این مدت یکی از آنان به هر دلیل نتواند انجام وظیفه
نماید، فرد دیگر به انتخاب مجمع، با حفظ اکثریت فقهاء، در شورا به جای وی
منصوب می‌گردد. این شورا در خصوص وظایف بندهای ۱ و ۳ و ۵ و ۱۰ و قسمت‏های
(د) و (ه) و (و) بند ۶ اصل یکصد و دهم، پس از تصویب سه چهارم اعضاء مجمع
تشخیص مصلحت نظام اقدام می‌کند. هر گاه رهبر بر اثر بیماری یا حداکثر
دیگری موقتا از انجام وظایف رهبری ناتوان شود، در این مدت شورای مذکور در
این اصل وظایف او را عهده‏دار خواهد بود."


تضعیف نقش و جایگاه مجلس خبرگان پس از رحلت امام خمینی از انجام وظایفش،
به ویژه وظیفه نظارت بر عملکرد رهبری و نهادهایی که بطور مستقیم یا غیر
مستقیم زیر نظر ایشان قرار دارند، از جایی آغاز شد که اجرای اصل 108
بطورکلی در اختیار شورای نگهبان قرار گرفت و این شورا که فقهایش منتخب
رهبری وقت هستند با اعمال نظارت استصوابی بگونه ای عمل کردند که به تدریج
به حذف روحانیون و مجتهدانی انجامید که در مجلس خبرگان اول و دوم و با
گرایش فکری و سیاسی خط امام عضو بودند اما قرابت فکری و سیاسی با فقهای
این شورا و قرائت رسمی حاکم نداشتند ، مقوله که به عنوان دور باطل در
انتخابات مجلس خبرگان رهبری مورد نقد و نظر بسیاری از عالمان دینی و
فعالان سیاسی قرار گرفت اما به رغم این بحث ها نه تنها تغییری در این روند
حاصل نشد بلکه عملکرد شورای نگهبان بگونه ای شد که در برخی حوزه های رای
گیری برای خبرگان نامزدها به همان تعدادی بود که باید انتخاب می شدند و
این به معنای بی اثری رای مردم در انتخاب خبرگان بود . نتیجه چنین روندی
شکل گیری مجالس خبرگانی بوده است که پس از هر نشست شش ماه یکبار اعضاء
صدور بیانیه هایی بوده است در تعریف و تمجید از عملکرد رهبری و نهادهای
زیر نظر ایشان و...و اینکه اداره امورکشور بخوبی و خوشی طی می شود و هیچ
مشکل و مسئله قابل توجه و تاملی که خبرگان بدان بپردازد و رهبری و جامعه
را نسبت بدان هشدار و انذار دهند وجود ندارد! بگونه ای که صدور این بیانیه
های تشریفاتی مشابه و بی اثری این نهاد در اداره امور جامعه و عملکرد
رهبری موجبات بی تفاوتی شهروندان را در طی زمان رقم زد و عدم مشارکت آنان
را در انتخابات اعضای این مجلس بوجود آورد که با رجوع به آماررای دهندگان
برای مجلس خبرگان اول تاکنون سیر نزولی آنرا بخوبی می توان دید . و
متاسفانه محتوای بیانیه اخیر این مجلس نیز حاکی از تکرارصدور همین بیانیه
تشریفاتی و بی اثر در اداره کشور و عملکرد رهبری است .


آنچه جامعه ما در ماه های اخیر شاهد آن بوده است و نگاهی که آقای هاشمی
رفسنجانی به عنوان ریاست مجلس خبرگان و برخی اعضای این مجلس نسبت به حوادث
واقعه داشتند نوعی انتظار را بوجود آورده بود که مجلس خبرگان بتواند با
بصیرت و واقع نگری برآنچه اتفاق افتاده است راهی را برای برون کشور از این
بحرانی که بدان دچار شده است پیدا کند و به ویژه در تعامل با رهبری بتواند
راهگشای کشور در گذار از این شرایط بسوی وحدت ملی باشد اما با صدور و
قرائت بیانیه خبرگان، که در غیبت آقای هاشمی انجام گرفت، می توان دریافت
که از نظر اکثریت اعضای حاضر در مجلس خبرگان همه امور بر وفق مراد حاکمیت
اقتدارگرا به پیش می رود و هیچ بحران مشروعیت و کارآمدی و خلل و فرجی در
کشور وجود ندارد و ... و در واقع محتوای این بیانیه آب سردی بود بر سر
آنانی که هنوز امیدوار بودند شاید از دیگ خبرگان آبی برای حل مسائل و
مشکلات جاری نظام، که هزینه‌هایی سنگینی را تا کنون برای نظام در بر داشته
و تداوم آن می‌تواند موجودیت آن‌ را به خطر اندازد، گرم نمی‌شود و واقعا
معلوم نیست که تشکیل چنین مجلسی و نشست هر از گاهی آن چه سود و فایده‌ای
می‌تواند برای کشور و ملت داشته باشد؟ و آیا آنچه تاکنون ای مجلس انجام
داده همانی است که قانون اساسی به عهده‌اش نهاده است؟

سایت موج آزادی

شیوا نظر آهاری آزاد شد



Balatarin
شیوا نظر آهاری آزاد شد

شماره 817-2009

1 مهر 1388

کليد واژه ها : زندانيان سياسي

کمیته گزارشگران حقوق بشر - شیوا نظر آهاری، فعال حقوق بشر لحظاتی پیش به قید وثیقه 200 میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد.

این در حالی است که از حدود ساعت 5 بعد‌ از‌ظهر عده‌ای از فعالان سیاسی و مدنی در نزدیکی زندان اوین به انتظار وی ایستاده بودند و سرانجام پس از 4 ساعت انتظار شیوا نظرآهاری آزاد شد.

شيوا نظرآهاري، عضو کمیته گزارشگران حقوق بشر ظهر روز يک شنبه، ٢٤ خرداد ماه، توسط نيروهاي اطلاعاتي در محل کار خود بازداشت شد. شب پيش از آن نيز، حدود ساعت ١ بامداد، ماموران وزارت اطلاعات بدون اعلام قبلي با ورود به منزل وی، اقدام به تفتيش خانه نموده و وسايل شخصي او را با خود بردند. وی مدت زمان بازداشت خود را در سلول انفرادی و سپس بند عمومی 209 زندان اوین سپری نمود و تحت این مدت برای عدم پیگیری فعالیتهای انسان دوستانه خود تحت فشار و بازجویی بود. شیوا نظر آهاری همچنین عضو جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان، شورای دفاع از حق تحصیل و کمپین یک میلیون امضا است.

لازم به ذکر است قرار وثیقه صادر شده برای وی در ابتدا 500 میلیون تومان بود که با تلاشهای خانواده به 200 میلیون تومان کاهش یافت.

کمیته گزارشگران حقوق بشر آزادی شیوای عزیز را به خانواده وی و تمام فعالان جامعه مدنی تبریک گفته و خواهان آزادی دیگر زندانیان سیاسی و عقیدتی است.

نامه آیت الله سید جلال الدین طاهری اصفهانی به آیت الله العظمی منتظری

شبکه جنبش راه سبز(جرس):آیت الله سید جلال الدین طاهری اصفهانی در نامه ای به آیت الله العظمی منتظری از مواضع روشنگر و شجاعانه این مرجع تقلید"در مورد وقایع دردناک و حوادث تأسّف بار ماههای اخیر" قدردانی کرد.

آیت الله طاهری اصفهانی در این نامه تاکید کرد که""کنار راندن انقلابیون و یاران امام و وارثان حقیقی نظام یعنی مردم و جایگزین کردن فرصت طلبان، متملّقین و ریاکاران و داخل کردن نظامیان در سیاست وترجیح خشم و دشمنی ونفرت بر عقل و پند و حکمت و تخویف و تخفیف آحاد ملت و نخبگان برای چند صباحی حکومت فجایعی آفرید که زدودن آثار سوء آن از دامن نظام وروحانیت کاری سخت بلکه ناشدنی است."

متن کامل نامه آیت الله سید جلال الدین طاهری اصفهانی چنین است:

بسمه تعالی
حضور محترم فقیه و مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی آقای منتظری ادام الله ظلّه العالی
با سلام و تحیّت و تبریک عید سعید فطر و آرزوی سلامتی و طول عمر با برکت حضرتعالی
لازم می دانم مراتب قدردانی و حمایت خود و روحانیت مسئول و آگاه را از مواضع روشنگر و شجاعانه شما در مورد وقایع دردناک و حوادث تأسّف بار ماههای اخیر به جنابعالی که از عالمان عامل و بنیان گذاران و مجاهدان زجردیده نهضت اسلامی و از یاوران اصلی قبل الفتح امام راحل(ره) می باشید ابلاغ نمایم.
بدون شک برای شما و کسانی که عمر و سلامت و عزیزان خویش را برای باز شدن سفره رحمت و عدالت و حریّت و آبادانی این سرزمین تقدیم نموده اند مشاهده ی مهمانان ناخوانده و فرصت طلب که ناخواسته بر سر این خوان، به یغما و غارت دین و کیان ملّت و کشور و نظام و خون پاک شهیدان و مجاهده ی ملّت مسلمان و انقلابی مشغولند بسیار سخت و چه بسا مستوجب ندامت و پشیمانی است. روح حسّاس و قلم و زبان و دل و دیده ی نگران آنها پیوسته در تکاپوی اصلاح و نجات میکوشد و مأیوسانه درصدد جبران و بازگرداندن مسیر به مقصدی هستند که به مردم وعده داده اند اما هیهات که کنار راندن انقلابیون و یاران امام(ره) و وارثان حقیقی نظام یعنی مردم و جایگزین کردن فرصت طلبان، متملّقین و ریاکاران و داخل کردن نظامیان در سیاست وترجیح خشم و دشمنی ونفرت بر عقل و پند و حکمت و تخویف و تخفیف آحاد ملت و نخبگان برای چند صباحی حکومت فجایعی آفرید که زدودن آثار سوء آن از دامن نظام وروحانیت کاری سخت بلکه ناشدنی است. مع الاسف هوش و گوش پندگیران و کسانی که به حکم شرع و عقل و قانون ملزم به تهذیب نفس و تضییق رفتار تحکّم آمیز و قهریّه با مخالفان و ضعیفان هستند آنچنان سخت و سنگین شده که هر اعتراض به حقّ و قانونی را از ناحیه ی باطل و بیگانه و دشمن فرض میکنند و با اینگونه افراد به زشت ترین و ضدّ اسلامی ترین روشها برخورد می نمایند که نمونه هایی از آنرا هم اکنون در زندانها و دادگاههای غیر قانونی مشاهده می نماییم.

از همه تأسف بارتر این است که کلیه ی اعمال و رفتار خود را به شرع مظلوم منتسب نموده و با مقدس ترین چهره های اسلامی مشابه سازی می نمایند، حبّ الدّنیا یعمی و یصمّ و یبکم. روحانیت شیعه هم اکنون در معرض آزمون بزرگی است. برای حفظ نظام جمهوری اسلامی و رعایت حقوق و آزادیهای فردی و اجتماعی که به صراحت در قانون اساسی و منشور انقلاب آمده است باید متصدیان حکومت را تحت فشار و ارشاد قرار داده و دراین امر خطیر اولین مرحله، عمل به اصل مهم امر به معروف و نهی از منکر و النصیحه لِاَئمّه المسلمین است که خدای ناکرده در صورت غفلت همگی معاقب و در برابر شهدای عزیز و تاریخ و مردم مواخذ خواهیم بود. خداوند منّان همگی ما را در راه اصلاح خود و جامعه موفق و به حضرتعالی عزت و توفیق مزید عطا فرماید انشاء الله و السّلام علیکم

سید جلال الدّین طاهری
30 شهریور

جرس

آقايان احمدی نژاد و قذافی برای جلب نظر مساعد آمريکا مسابقه گذاشته اند

نکته مهم در سخنان رئيس جمهوری ايران اين بود که گفت از آقای اوباما می خواهد که به جمهوری اسلامی به چشم يک دوست نگاه کند.

مسعود عالمی 23/09/2009

PNN_Gaddafi-Ahmadinejad_23sept09_146

بنا به گزارش شبکه فاکس نيوز، همسر کارمند سابق اف بی آی، رابرت لوينسون، که دو سال پيش در ايران مفقود شد، به نيويورک آمده است تا بلکه بتواند با آقای محمود احمدی نژاد درباره مفقود شدن همسرش صحبت کند. خانم کريستين لوينسون می گويد پارسال که به منظور کمک گرفتن از مقامات ايران به تهران سفر کرده بود از سفرش هيج نتيجه ای نگرفت، پس حالا به نيويورک آمده است تا شايد بتواند در اينجا رودرو با رئيس جمهوری ايران ملاقات کند، امری که به عقيده ناظران بعيد به نظر می رسد.

از سوی ديگر؛ بنا به گزارش تايمز لندن، سرهنگ قذافی، رهبر ليبی، که برای نخستين بار پس از چهل سال دوری پايش به نيويورک باز شده نيز بالاخره توانست در زمين متعلق به آقای دونالد ترامپ، زمين دار معروف و ميليونر آمريکايی، خيمه معروف خود را برپا کند. تايمز لندن گزارش داد آقای قذافی در ملک ۸۶ هکتاری آقای ترامپ، بنام سون اسپرينگز (هفت چشمه) در حومه نيويورک خيمه خود را زده است و حتی نکرده است از امتيازات قصر ۳۶۰۰ متری آقای ترامپ بهره مند شود.

ديشب در تلويزيون محلی نيويورک تصاويری از سون اسپرينگز نشان داده شد که خيمه مجلل آقای قذافی، به سبک داستانهای هزار و يکشب، در وسط آن همه سرسبزی و آبادانی برپا شده بود. شهرداری برای حفظ حريم خصوصی رهبر ليبی تابلوهای «پارکينگ ممنوع» در خيابان های اطراف نصب کرده است.

آقای قذافی ديشب وارد نيويورک شد. البته قرار است که خيمه برپا شده در زمين کرايه ای صرفا برای پذيرايی و مهمانی های آقای قذافی استفاده شود، و رهبر ليبی شب ها را در محل هيات نمايندگی ليبی در سازمان ملل به صبح برساند.

اما آقای احمدی نژاد که ديروز وارد نيويورک شد در گفتگويی يکساعته با آسوشيتد پرس گفت برای سه کوهنورد آمريکايی که هم اکنون در بازداشت دولت جمهوری اسلامی قرار دارند درخواست نرمش اسلامی خواهد کرد. اين سه کوهنورد آمريکايی متهم هستند که به قصد جاسوسی از مرز عراق وارد ايران شده اند. آمريکا می گويد اين سه تن جاسوس نيستند و صرفا راه را گم کرده بودند. نکته مهم در سخنان رئيس جمهوری ايران اين بود که گفت از آقای اوباما می خواهد که به جمهوری اسلامی به چشم يک دوست نگاه کند.

وی همچنين گفت انتظار دارد مذاکراتش با شش قدرت صنعتی جهان در هفته آينده «باز و آزاد» باشد، اما تاکيد کرد که ايران بر سر برنامه اتمی اش (سازش و) گفتگو نمی کند. او گفت می خواهد دامنه بحث گشاده تر شده و برنامه اتمی غرب را نيز در بر گيرد. او گفت اين با آمريکا و قدرت های اتمی است که سلاح خود را زمين بگذارند و برای همه ملت ها فرصت بهره گيری صلحجويانه از نيروی هسته ای را فراهم آورند.

او همچنين گزارش هفته پيش مبنی بر انصراف آمريکا از نصب موشک های دوربرد در اروپای شرقی که گفته شد برای خنثی کردن حمله احتمالی ايران طراحی شده بود را رد کرد و گفت اين تصميم «راه محترمانه ای برای کنار آمدن با روسيه » بوده است. آقای احمدی نژاد گفت، «من شنيدم که آقای اوباما گفت ايران خطر بعدی است. ايران برای همه يک فرصت است.»

به عقيده ناظران هدف سخنان رئيس جمهوری اسلامی ايران اين بود که از تند و تيزی تصوير ايران در اذهان بکاهد و دولت جمهوری اسلامی را به عنوان دولتی باز و آزاد و با نيات خيرخواهانه معرفی کند. او به صراحت و برای چندمين بار تکرار کرد که ايران در پی توليد بمب اتم نيست و اضافه کرد: «من اميدوارم که آقای اوباما در جهت تغيير حرکت کند.»

احمدی نژاد در جای ديگری تاکيد ورزيد: «منبع نا امنی در جهان بايد مورد گفتگو قرار بگيرد.» اشاره آقای احمدی نژاد به غرب و آن چيزی است که او به نام امپرياليسم غرب می شناسد. در حاليکه آمريکا، در راستای برآوردن قول انتخاباتی آقای اوباما مبتنی بر گفتگو با رقيبان و مفتريان آمريکا، موافقت کرده است برای نخستين بار بر سر برنامه هسته ای ايران به جمع مذاکره کنندگان اروپايی بپيوندد. منتقدين آقای اوباما در آمريکا می گويند رئيس جمهوری ريسک بزرگی می کند زيرا جمهوری اسلامی با سوء استفاده از فرصت مذاکرات نخواهد گذاشت هيچ نفعی به کشور ديگری برسد.

آمريکا و متحدان غربی اش معتفدند که ايران سعی دارد زير لوای برنامه صلح آميز هسته ای سلاح اتمی توليد کند. اما تهران بارها تاکيد ورزيده است که غنی سازی اورانيوم حق ملت ايران بوده و هدف از برنامه هسته ای ايران توليد انرژی برای مصارف صلحجويانه است.

برنامه سخن رانی سران کشورها در مجمع عمومی را می توانيد از اينجا دنبال کنيد.

ايرانيان معترض امروز در مقابل سازمان ملل تجمع می کنند

ايرانيان معترض امروز در مقابل سازمان ملل تجمع می کنند

۱۳۸۸/۰۷/۰۱ همزمان با شرکت محمود احمدی نژاد در مجمع عمومی سازمان ملل، قرار است امروز بعد از ظهر، ايرانيان معترض به نتيجه انتخابات رياست جمهوری و نقض حقوق بشر در ايران، از مقابل دفتر نمايندگی جمهوری اسلامی در سازمان ملل راهپيمايی کنند. اين اعتراض ها از ديروز آغاز شد. کمپين بين المللی حقوق بشر در ايران همراه ساير گروههای مدافع حقوق بشر پوسترهايی را با تصاويری از سرکوبی خشن اعتراض ها در ايران بر روی کاميون هايی نصب کرده بودند و در خيابان های شهر نيويورک و مقابل سازمان ملل حرکت می کردند. جمعی از ايرانيان نيز در پارکی در نزديک سازمان ملل گرد آمدند.

رادیو فردا

وزیر علوم ایران 'نتیجه تحقیقات دیگران را به نام خود منتشر کرد'

دانشجو

دانشجو ریاست ستاد انتخابات کشور را در انتخابات بحث برانگیز ریاست جمهوری بر عهده داشت

یک نشریه علمی گفته است که وزیر علوم ایران مقاله تحقیقی دیگران را رونویسی کرده و به نام خود به چاپ رسانده است.

وبلاگ متعلق به نشریه معتبر علمی نیچر (Nature)در گزارشی نوشته است که کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری در دولت ایران، در سال 2009 مقاله ای را در یک نشریه علمی به نام خود و فرد دیگری به نام مجید شهراوی منتشر کرد که شباهت زیادی به مقاله ای دارد که هفت سال پیش از آن، چند پژوهشگر کره ای در یک مقاله علمی دیگر به چاپ رسانده بودند.

براساس این گزارش، بخش های عمده ای از مقاله منتشر شده توسط آقایان دانشجو و شهراوی در نشریه "مهندسی با کامپیوتر" (Engineering with Computer)عملا از مقاله ای رونویسی شده که سه محقق کره ای در سال 2002 در نشریه "ژورنال فیزیک دی" (Journal of Physics D) منتشر کردند و در یک نشست علمی در سال بعد ارائه دادند.

در ادامه این گزارش مدارک علمی کامران دانشجو، که به سمت وزیر علوم ایران منصوب شده، بحث برانگیز توصیف شده و آمده است که در مورد صحت مدرک دکترای وی سئوالاتی مطرح است.

کامران دانشجو در پائیز سال گذشته به عنوان معاون سیاسی وزارت کشور ایران منصوب و پس از استیضاح علی کردان، وزیر وقت، سرپرستی این وزارتخانه به او سپرده شد و در انتخابات بحث برانگیز دهمین دوره ریاست جمهوری، سرپرست ستاد انتخابات کشور بود.

معترضان به نتیجه انتخابات، دولت را به تقلب گسترده در شمارش و گزارش نتیجه انتخابات متهم کرده و پیروزی محمود احمدی نژاد با کسب اکثریت چشمگیر آرا را غیرقابل قبول دانسته اند.

اعلام نتیجه انتخابات به تظاهرات اعتراضی وسیعی در ایران منجر شد که همچنان ادامه داشته و این کشور را با یک بحران سیاسی مواجه ساخته است.

ابهام در مورد مدارک علمی

در مورد مدارک تحصیلی آقای دانشجو، که در کابینه دوره دوم محمود احمدی نژاد سمت وزارت علوم را در دست دارد، ابهاماتی وجود داشته است.

علی کردان - عکس از فارس

سال گذشته علی کردان به دلیل مشکلات تحصیلی از وزارت برکنار شد

کامران دانشجو هنگام تحصیل در بریتانیا و قبل از خاتمه تحصیلات خود، به اتهام آتش زدن یک کتابخانه در ارتباط با ماجرای تکفیر سلمان رشدی، در سال 1989 همراه با هفت دانشجوی دیگر از آن کشور اخراج شد و به همین دلیل، گفته شده است که وی نمی توانسته از این کشور مدرک دکترا گرفته باشد در حالیکه وی مدعی دارا بودن چنین مدرکی از دانشگاه های بریتانیاست.

برخی منابع به نقل از نزدیکان آقای دانشجو هم گفته اند که وی مدارک خود را از دانشگاه های ایران به دست آورده است که بر ابهامات موجود افزوده است.

کامران دانشجو در دانشگاه های ایران تدریس کرده و وبسایت شخصی او شامل فهرست از تعداد قابل ملاحظه ای از مقالاتی است که ظاهرا به عنوان آثار تحقیقی او منتشر شده است.

این نخستین باری نیست که نزدیکان و افراد مورد نظر محمود احمدی نژاد برای تصدی سمت های مهم دولتی با مشکلات ناشی از ادعاهای مربوط به کسب مدارک عالی دانشگاهی مواجه می شوند.

سال گذشته، کذب ادعای علی کردان، وزیر وقت کشور، در مورد اخذ مدرک دکترا از یک دانشگاه معتبر به استیضاح و برکناری او منجر شد.

آقای احمدی نژاد اخیرا داشتن مدرک علمی را برای تصدی سمت های دولتی را مهم و لازم ندانسته است.

بیانیه جبهه مشارکت ایران اسلامی در محکومیت بازداشت معاون سیاسی دبیرکل جبهه مشارکت

ي - حقوق بشر - زنان - دانشجويي - هنري - ورزشي - فناوري اطلاعات - انتخابات - مصاحبه - مراسم‌ها - بازتاب‌ها - جبهه مشاركت - بيانيه‌هاي جبهه مشاركت - دبيركل جبهه مشاركت

بیانیه جبهه مشارکت ایران اسلامی در محکومیت بازداشت معاون سیاسی دبیرکل جبهه مشارکت

دست دراز کودتاگران علیه ملت، بار دیگر ازخانوادۀ اصیل انقلاب، آذر منصوری را که سرمایه ای جز عشق به ایران و اسلام و هدفی جز اصلاح نابسامانیهای از حد بدر رفته نداشته و ندارد هدف گرفت و او را به اسارت برد. خانم آذر منصوری معاون سیاسی دبیرکل جبهۀ مشارکت ایران اسلامی جرمی ندارد جز اینکه خواهان استقرار عدالت، معنویت و آزادی ست و ایران را برای همۀ ایرانیان می خواهد. در نظامی که انسانهای فرهیخته و سرافرازی چون منصوری به زندان بروند دیگر هیچ مدرک و سندی برای اثبات انحراف آن نظام از انسانیت و عدالت لازم نیست.
جبهۀ مشارکت ایران اسلامی با محکوم کردن بازداشت خانم منصوری، به داشتن چنین اعضای بالنده و سر افرازی افتخار می کند و به آنان که از درک واقعیت های جامعه عاجزند اطمینان می دهد که اکنون اصلاح طلبی در ایران به وجدان عمومی مردم تبدیل شده است و دیگر نه در قالب اشخاص اسم و رسم دار و یا احزاب و تشکلهای شناخته شده بلکه در ذات همۀ ایرانیان آزاده و حق طلب تعین یافته است و گروگان گرفتن چهره های متدین، خدوم و اصیلی چون آذر منصوری نمی تواند راه نجاتی برای آنان بگشاید.

آغاز سال تحصیلی؛ سایه سنگین پلیس در خیابان، مدرسه و دانشگاه


مسیح علی نژاد، شبکه جنبش راه سبز (جرس): : تداوم اعتراضات مردم ایران به نتیجه دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، موجب مستقر شدن نیروهای پلیس و حضور محسوس و نا محسوس نهادهای نظامی و امنیتی در خیابان ها به خصوص در اطراف مدارس و دانشگاه های سراسرکشورشده اس

حضور پلیس و نهادهای امنیتی به صورت استقرار در خیابان ها یا اتخاذ تصمیمات جدید در حوزه های مختلف است. به تازگی سرتیب احمدرضا رادان اعلام کرده: با توجه به بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید، پلیس در سراسر کشور به صورت نا محسوس اقدام به کنترل اطراف مدارس می کند تا با افرادی که قصد فروش مواد مخدر و یا ایجاد مزاحمت دارند، برخورد کند.پیش از این نیز محمد عباسپور، رییس کمیسون آموزش و تحقیقات مجلس اعلام کرده بود: ممکن است برخی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به صورت فردی و جداگانه بحث تاخیر یا تعطیلی چند هفته ای دانشگاه را در آغاز سال تحصیلی جدید مطرح کرده باشند.از سوی دیگر چندی قبل، دانشجویان خوابگاه دانشگاه امیرکبیر در خیابان حافظ نیز، از تعطیلی یک هفته ای این خوابگاه خبر دادند و حتی برخی از این دانشجویان ابراز عقیده می کردند که مسولان دانشگاه امیر کبیر به بهانه سمپاشی و تمیز کردن خوابگاه ها دست به تعطیلی محل اسکان دانشجویان زده اند و به نظر می رسد که این اقدام به منظور کار گذاشتن شنود در محل استقرار دانشجویان صورت گرفته باشد. حضور بی سابقه پلیس تنها در حوزه مدرسه و دانشگاه خلاصه نشده است و از تهران خبر می رسد: ماموران نیروی انتظامی به منظور کنترل مغازه ها و فروشگاههای سطح شهر مبنی بر رعایت قوانین و ضوابط اسلامی، در بازار ها و محل های پر رفت و آمد نیز به صورت نا محسوس و غیر رسمی و گاهی نیز با لباس های رسمی حضور دارند.خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در همین راستا گزارش داده است: پلیس ایران به مغازه داران هشدار داده است که از مانکن های زنانه پشت ویترین که جحاب ندارند و یا قوس بدن آنها پیدا است، استفاده نکنند. پلیس همچنین هشدار داده است که نمایش پاپیون و کراوات و فروش لباس های زیر زنانه توسط مردان نیز ممنوع است. بنا بر گزارش رسیده از تهران و برخی شهرهای بزرگ، پس از این دستورالعمل های جدید، بسیاری از ماموران پلیس را می توان در مناطق و مراکز خرید و شلوغ شهر، در تردد دید. بنابر این علاوه بر استقرار پلیس در اطراف مدارس به منظور جلوگیری از فروش مواد مخدر و حضور پلیس در مناطق پر تردد شهر به منظور کنترل فروشگاهها و حضور نسبتا طولانی مدت پلیس در خوابگاهها به منظور سمپاشی و تمیز کردن محل سکونت و همچنین تردید مقامات تصمیم گیر برای تعطیلی و تاخیر بازگشایی دانشگاهها در سال تحصیلی جدید، به نظر می رسد سایه نهاد های امنیتی و نظامی در جاها و مکان ها و حوزه های مختلف ایران بیشتر از پیش گسترده شده است.

نگرانی از نقش جوانان دانشگاه و مدرسه و بازار در جنبش سبز ایران

گفته می شود دلیل اصلی پلیسی و امنیتی شدن فضای داخلی ایران نگرانی از تحرک ویژه دانشجویان، دانش آموزان و جوانان در نخستین روزهای بازگشایی مدارس و دانشگاه است

تشکل دانشجویی تحکیم وحدت، پیش از این اعلام کرده بود که در جریان حادثه حمله به کوی دانشگاه در روزهای نخست اعلام پیروزی احمدی نژاد در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری ایران، شماری از دانشجویان کشته و زخمی، بیش از صد دانشجو بازداشت شده و جمع چشمگیری نیز از ادامه تحصیل محروم مانده اند لذا این نگرانی وجود دارد که فضای ملتهب دانشگاه پس از بازگشایی بار دیگر اعتراضات منسجم تری را سبب ساز شود.از سوی دیگر جمعی از کشته شدگان و دستگیر شدگان در بحران انتخاباتی روزهای اخیر از جوانان و دانش آموزان بوده اند.

بر اساس دیدگاه صاحب نظران، کنترل امنیتی و نظامی مدرسه و دانشگاه در سال تحصیلی جدید و استقرار پلیس در حوزه های مختلف شهری می تواند ناشی از نوعی نگرانی عمیق حاکمیت از زنده بودن جنبش مردمی و بروز و شکل گیری اعتراضات خیابانی مشابه با روز قدس در مناسبت های متفاوت همانند سیزده آبان، روز دانشجو و... باشد.

بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب/ دعوت به همدلی و صمیمیت برای اقتدار

مجلس خبرگان تاکید کرد:
بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب/ دعوت به همدلی و صمیمیت برای اقتدار
نمایندگان مجلس خبرگان رهبری در بیانیه اجلاسیه ششم دور چهارم خود ضمن بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب پشتیبانی قاطع خود را از معظم له اعلام و تاکید کردند همچنان حضرت آیت الله خامنه ای را تنها گزینه ای می دانند که لباس رهبری امت بر قامتش زیبنده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، متن بیانیه به این شرح است : نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران - که اینک وارد چهارمین دهه از عمر خویش شده است- در راستای تحقق بخشیدن به آرمان بلند انبیاء، اولیا و صالحان شکل گرفته و ثمره جانفشانی های همه شهیدان است. تقویت و تحکیم این نظام مقدس یک فرضیه بی تردید است.

مجلس خبرگان رهبری ضمن تشکر از حضور شکوهمند و افتخارآفرین امت اسلامی در راهپیمایی روز جهانی قدس، از جایگاه شرعی و قانونی خود، به عنوان امین و منتخب مردم، در مسئله مهم و سرنوشت ساز رهبری، لازم می داند مطالبی را به استحضار ملت شریف ایران برساند:

1- انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری فصل جدیدی در تاریخ انقلاب اسلامی گشود و اثبات کرد نظام جمهوری اسلامی ایران علیرغم دشمنی های مداوم استکبار جهانی، به فضل الهی بیش از همیشه از پشتوانه حمایت عظیم مردمی برخوردار است. شرکت هشتاد و پنج درصدی ملت شریف ایران در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری، یکی از نمونه های برجسته پشتیبانی مردم از نظام و قدرشناسی آنان از دستاوردهای انقلاب اسلامی است. در همین جا بر خود لازم می دانیم ضمن تبریک این پیروزی عظیم به ملت سرافراز و آگاه ایران از مردم و همه دست اندرکاران این حماسه عظیم ملی، از جمله نهادهای قانونی اجرایی و نظارتی صمیمانه تشکر کنیم و همگان را به همدلی و صمیمیت در راستای پیشرفت و اقتدار نظام اسلامی دعوت می کنیم.

2- استکبار جهانی که در طول سالهای پس از انقلاب ناکامی های متعددی را در جبهه های مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و نظامی را تجربه کرده بود، اینک پس از این حماسه بی نظیر وارد صحنه شده و در سلسله اقدامات خود برای استحاله انقلاب و سرنگونی آن، به ایجاد فتنه و اغتشاشات اخیر متوسل شد و برای دستیابی به این هدف، با برنامه ریزی وسیع تلاش کرد تا با تکیه بر ابزار رسانه ای گسترده و امکانات سیاسی خود در داخل و خارج و استفاده از برخی غفلت ها و سوءرفتارهای سیاسی بعضی عناصر داخلی به گمان خود از ملت ایران انتقام گرفته و کام ملت ایران را در این پیروزی بزرگ تلخ و عظمت آن را در چشم جهانیان کوچک کند، اما امت ولایی ما با همراهی رهبری و با هوشیاری اعجاب برانگیز خود این نقشه شوم را به شکستی تلخ برای دشمن مبدل کرد.

3- ولایت فقیه، رکن رکین نظام اسلامی، محور وحدت و مشروعیت بخش همه ارکان و قوانین آن است که همواره حافظ اسلامیت و سلامت جمهوری اسلامی بوده و کشتی انقلاب را در برابر امواج طوفانی و پرتلاطم حوادث و دشمنی ها، به خوبی سکان داری کرده است، در عرصه انتخابات نیز کارآمدی خود را بیش از پیش به نمایش گذاشت.

ما ضمن بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای - مدظله العالی - بار دیگر پشتیبانی قاطع خود را از معظم له - که ادامه دهنده راه بنیانگذار انقلاب مقدس اسلامی حضرت امام خمینی - رضوان الله تعالی علیه - است اعلام می داریم و همچنان معظم له را تنها گزینه ای می دانیم که لباس رهبری امت بر قامتش زیبنده است.

بدون شک تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری در خاموش کردن آتش فتنه و حوادث پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری و مقاومت معظم له در برابر تشکیک بی اساس نسبت به صحت و سلامت انتخابات، ستودنی است و دلیلی قاطع بر هوشمندی و تدبیر ایشان می باشد. در این راستا هدایت های هوشمندانه، راهگشا، تاریخی و سرنوشت ساز معظم له در خطبه های 29 خرداد و 21 ماه مبارک رمضان تاثیری شگرف در افشای لایه های پنهان و آشکار توطئه داشت و روشن تر از همیشه، نقش بی بدیل ولایت فقیه را در سکان داری کشتی انقلاب اسلامی، به نمایش گذاشت.

4- مجلس خبرگان رهبری انتخاب مجدد جناب آقای دکتر احمدی نژاد به ریاست جمهوری و تشکیل دولت دهم را به ایشان تبریک می گوید و ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای دولت هم، انتظار دارد که دولت محترم برای اجرایی کردن رهنمودهای مقام معظم رهبری در تمامی زمینه ها بویژه رهنمودهای ده گانه اخیر معظم له بخصوص عنایت به نقدهای دلسوزانه مراجع عظام تقلید - دامت برکاتهم- تلاش مضاعف کند. از دولت محترم انتظار می رود در راستای سالم سازی فضای فرهنگی جامعه بویژه مسئله حجاب، استفاده از نظرات نخبگان دلسوز، تعامل با دیگر قوا، عدالت گسری، فساد ستیزی، مستضعف نوازی ، گسترش فرهن قانونمداری، توجه بیش از پیش به نسل جوان و پرورش استعدادها و رفع مشکلات آنان تلاش مضاعف کند.

5- ما ضمن تشکر از تلاش ده ساله آیت الله شاهرودی- دامت برکاته- در جایگاه ریاست قوه قضائیه ، انتصاب حضرت آیت الله لاریجانی - زیده توفیقه- را به ریاست این قوه، تبریک می گوییم و آرزومندیم ایشان در ارتقای قوه قضائیه به جایگاه مناسب و هم شأن نظام جمهوری اسلامی در برپایی عدالت و مبارزه با مفاسد در سطوح مختلف، بویژه مفاسد اقتصادی، صیانت از امنیت عمومی در ابعاد گوناگون، رسیدگی به پرونده حوادث اخیر با قاطعیت برخورد کنند.

6- هفته دفاع مقدس ، یادآور ایثارگری ها و رشادت های شهیدان عزیز و ایثارگران فداکار و رزمندگان مقام هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشته همگان را به بهره گیری از پیام های ارزشمند دفاع مقدس نظیر: پاسداشت فرهنگ جهاد و شهادت و دفاع از نظام اسلامی ، ولایتمداری و ... دعوت می کنیم.

7- در آستانه سال تحصیلی جدید، ضمن تبریک این بهار دانش و پژوهش به تمامی پژوهشگران، اساتید، مدیران محترم مدارس، دانشگاهها و حوزه های علمیه؛ این عزیزان را به نهضت بزرگ نرم افزاری دعوت کرده امیدواریم گامهای بلندتری جهت رشد و ارتقای علمی کشور که پشتوانه بزرگی در راستای عزت و سربلندی ایران اسلامی است؛ بردارند از این عزیزان فرهیخته انتظار می رود که با هوشیاری، مراقب توطئه کسانی که می خواهند با ایجاد فضای متشنج و ناآرام، مانع آموزش و پژوهش گردند؛ باشند.

8- پایداری و اقتدار نظام اسلامی مرهون سه دهه تلاش خستگی ناپذیر ملت شریف مسلمان، انقلابی و شهید پرور ایران اسلامی در همه سطوح به ویژه نخبگان است. حوادث اخیر نشان داد که انقلاب اسلامی در این مقطع بیش از هر زمان دیگری نیازمند ایفای نقش آگاهانه و دشمن شناسانه خواص جامعه است . این موضوع باید مورد توجه بیش از پیش نخبگان قرار گیرد تا در زیر لوای اسلام و ولایت به نقش تاریخی خود بپردازند.

9- شهادت مظلومانه عالم مجاهد، جناب آقای ماموستا محمد شیخ الاسلامی نماینده استان کردستان در این مجلس و دیگر شهدای اخیر کردستان را به رهبر معظم انقلاب اسلامی، مردم شریف و روحانیت معزز کردستان تسلیت می گوییم و از مسئولین امر مصرانه خواستاریم تا با عاملان حرکت های تروریستی اخیر برخورد قاطع نموده و با ایجاد امنیت لازم در این منطقه، زمینه این فتنه سازی و تفرقه افکنی را از میان بردارند.

در پایان از خداوند منان برای روح بلند و ملکوتی امام راحل عظیم الشأن و شهدای عزیز، علو درجات را خواستاریم.

در ادامه این جلسه آیت الله جنتی نیز در سخنانی با بیان طبیعی بودن مشکلات انتخابات در جمهوری اسلامی ایران گفت : نگاهی به انتخابات برگزار شده نشان می دهد اختلافات در بعضی از دوره ها بوده است.

وی با بیان فشارهایی که به شورای نگهبان وارد شد، گفت: شورای نگهبان در حد توان به وظیفه خویش عمل می کرد.

دبیر شورای نگهبان با تشریح حوادث و اتفاقات قبل و بعد از انتخابات دهم ریاست جمهوری گفت: جایگاه شورای نگهبان در جامعه و نزد مردم و رهبری بر اساس همین اعتماد است و همیشه اعلام کردیم که حاضریم در جهت تعمیق اطمینان همکاری کنیم که بعضی از نامزدها همکاری نکردند.

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنان خود خواستار فعالیت بیشتر خبرگان و هیئت رئیسه در مسائل مختلف و حساس کشور شد.

آغاز اعتراض‌ها به حضور احمدی‌نژاد در نیویورک


یکی از کامیون‌هایی که با بیل‌بورد مربوط به حوادث انتخابات در اطراف سازمان ملل در گردش است. بر بیل‌بورد نوشته شده است: «قتل، شکنجه و تجاوز. از احمدی‌نژاد به عنوان مسئول توضیح بخواهید.»

۱۳۸۸/۰۷/۰۱
درست در ساعاتی که محمود احمدی‌نژاد برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل وارد نیویورک شد، اولین گردهمایی ایرانیان مقیم این شهر علیه وی نیز برگزار شد.

در ساعات آغازین سه‌شنبه شب به وقت محلی، جمعی از ایرانیان به دعوت گروه «صداها برای ایران» در پارکی نزدیک سازمان ملل گردهم آمده بودند تا «کلیپی» از صداهای مردم ایران را برای عموم به نمایش بگذارند.

اما ابتکار جالب این «اکران» صفحه انسانی پروژکتور پخش فیلم بود. جمعی از ایرانیان داوطلب با لباس‌های سفید در کنار هم دیوار انسانی را ساخته بودند تا نقش صفحه سفید پروژکتورهای پخش فیلم را بازی کنند.

فیلم کوتاه نمایش داده شده مروری بر اتفاقات پس از انتخابات ریاست جمهوری اخیر در ایران بود که با صدای شهروندان داخل ایران که اعلام می‌کردند «احمدی‌نژاد رئیس جمهور من نیست» همراه بود.

در فیلم جدا از مروری بر اعتراض‌های پس از انتخابات، گزیده‌ای از بازتاب‌های بین‌المللی حوادث انتخابات در رسانه‌های خارجی نیز دیده می‌شد.

پیش از تاریک شدن هوا و آغاز نمایش فیلم، تیم رکاب‌زنان ایرانی که از تورنتوی کانادا تا نیویورک را با شعار «حقوق بشر» رکاب زده بودند به تجمع‌کنندگان پیوستند و مورد استقبال حاضران قرار گرفتند.

در کنار مکانی که قرار بود این مراسم برگزار شود، تجمع بزرگی نیز از سوی برخی گروه‌های یهودی ضد اسرائیل برگزار می‌شد که پلاکاردهایی علیه اسرائیل به همراه داشتند.

در جمع ایرانیان حاضر گروه‌های زیادی بودند که تازه از ایالت‌های دیگر به نیویورک رسیده بودند. برخی گروه‌ها نیز از اروپا به نیویورک رسیده بودند.

«ایران: آزادی اجتماعات و آزادی بیان برای همه»


دو کامیون که بیل‌بوردهایی در زمینه نقض حقوق بشر در ایران بر دو طرف آنها نصب است در روزهای اخیر به طور مرتب در خیابان‌های اطراف سازمان ملل در چرخش هستند. کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران مبدع این ابتکار است تا توجه مردم شهر را به موضوع حقوق بشر در ایران جلب کند.

در طول برگزاری این مراسم نیز عبور این کامیون‌ها توجه همه را به خود جلب می‌کرد.

افراد مختلفی در این مراسم شرکت داشتند که رکسانا صابری، خبرنگار ایرانی آمریکایی که چند وقت پیش در ایران زندانی بود، نیز از حاضران در مراسم بود.

پیش‌بینی می‌شود که امروز چهارشنبه همزمان با آغاز نشست مجمع عمومی سازمان ملل تجمع ایرانیان معترض به حکومت شدت بیشتری به خود بگیرد.

همچنین ظهر چهارشنبه از مقابل دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل راه‌پیمایی ایرانیان آغاز خواهد شد

رادیو فردا

سخنرانی احمدی‌نژاد و احتمال خروج رهبران غربی از مجمع عمومی

دیپلمات‌های خارجی در حال خروج از سالن در حین سخنرانی محمود احمدی‌نژاد در کنفرانس دوربان ۲

۱۳۸۸/۰۷/۰۱
برخی از ایرانیان خارج از کشور در کارزاری از طریق اینترنت، از رهبران دولت‌های غربی خواسته‌اند که روز چهارشنبه در زمان سخنرانی محمود احمدی‌نژاد در مجمع عمومی سازمان ملل، سالن را ترک کنند.

رضا قاسمی، دیپلمات پیشین ایران در دوران پیش از انقلاب بهمن ۱۳۵۷، درباره سابقه خارج شدن رهبران از سالن مجمع عمومی هنگام سخنرانی یک مقام رسمی جمهوری اسلامی ایران به رادیوفردا می‌گوید: «این برمی‌گردد به نفس روابط آن کشورها با جمهوری اسلامی. مسلما شماری از کشورهایی که روابط خوبی با جمهوری اسلامی ندارند جلسه را ترک خواهند کرد. هیچ تردیدی نیست. به‌خصوص آنهای که در زمینه مسئله هولوکاست خیلی حساسیت دارند، این کار را خواهند کرد. اما یادمان باشد که این اقتصاد است که سیاست را دیکته می‌کند. اتحادیه اروپا بزرگ‌ترین طرف تجاری جمهوری اسلامی ایران است. ۱۴ میلیارد صادرات و ۱۱ میلیارد واردات با ایران دارد. بنابراین اینها این ملاحظات را هم مد نظر خواهند داشت.»

آقای قاسمی می‌افزاید: «الزاما این نیست که به حرف کسی یا گروهی که از آنها بخواهد مجلس را به عنوان اعتراض ترک کنند توجه کنند. ممکن است توجه نکنند و کار خودشان را بکنند. چون به هر حال (این مناسبات) هم حساب می‌شود. وقتی که فرض بفرمایید، وزیر خارجه فلان کشور مجلس را ترک کند و برود طبعا این اقدام در رابطه‌اش با ایران تاثیر می‌گذارد. حساب این چیزها را دارند که به هر حال این اقدام در آینده روابط‌شان تاثیر می‌گذارد. اینها نمی‌خواهند که با ایران به عنوان یک قدرت عمده منطقه به هم بزنند. خیلی خیلی بعید است که اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان حاضر در مجمع عمومی سازمان ملل مجلس را ترک کنند.»

در صورت خارج شدن رهبران کشورهای غربی هنگام سخنرانی احمدی‌نژاد در سالن مجمع عمومی، آیا مشروعیت دولت دهم در جهان زیر سوال نخواهد رفت؟

مسلما تاثیر نامطلوبی دارد. اما این که مشروعیتش زیر سوال برود این یک قصه دیگری است. مشروعیت هر دولتی از نظر قوانین داخلی خودش تعیین می‌شود. اصل بر این است که میلیون‌ها نفر از جمعیت ایران به کسی به عنوان رئیس جمهور رای داده‌اند. اگر چه عده‌ای معتقدند که این رای صحیح نیست و تقلب صورت گرفته است. اما این تقلب از سوی یک هیات عالی‌رتبه جهانی که اجازه بررسی و نظریابی و کشف حقیقت را داشته باشد بررسی نشده است. بنابراین ادعای افرادی که در انتخابات شانس پیروزی نداشته‌اند یا انتخاب نشده‌اند، حال به هر دلیل، قابل قبول نیست. به هر دلیل عده‌ای بر این باورند که تقلب شده است. شاید البته مدارکی هم در این مورد وجود داشته باشد. حتما هم وجود دارد. حتما هم تقلب شده است. به نظر می‌رسد که چنین چیزی باشد. ولی این که مشروعیت دولتی که سر کار آمده است و قانون اساسی خودش را دارد و کشورهای دیگر هم آن را به رسمیت شناخته‌اند، با آن روابط دیپلماتیک دارند، از نظر بین‌المللی زیر سوال برود؟ باید بگویم خیر.

این دولتی است که الان بر مسند کار است. وجود دارد. همه هم با او رابطه سیاسی و دیپلماتیک برقرار کرده‌اند. روابط قطع نشده است . ممکن است مشروعیت دولت ایران در ذهن‌شان زیر سوال برود، ولی عملا تاثیر عمده و مثبتی بر آن مترتب نیست

رادیو فردا

احمدی نژاد


کپی برداری (تقلب) کامران دانشجو، وزير علوم، از مقاله پژوهشگران کره جنوبی


کپی برداری (تقلب) کامران دانشجو، وزير علوم، از مقاله پژوهشگران کره جنوبی

در سايت The Great Beyond مقاله ای در مورد تقلب کامران داشجو، وزير علوم، منتشر شده است. نويسنده اين سايت نوشته است که بسياری از متنها، نمودارها و جدولهای مقاله کامران دانشجو از مقاله ای کپی شده است که پژوهشگران کره جنوبی در سال 2002 نوشته اند.
مقاله The Great Beyond:
http://blogs.nature.com/news/thegreatbeyond/2009/09/exclusive_paper_authored_by_ir.html

مقاله محققان کره جنوبی :
http://www.iop.org/EJ/abstract/0022-3727/35/20/331
مقاله کامران دانشجو :

دستگیری بازاریان در بازار تهران ادامه دارد

Balatarin

1 مهر 1388

فعالین حقوق بشر ودمکراسی در ایران

بنابه گزارشات رسیده ،مامورین وزارت اطلاعات با یورش به محل کار آقای جواد لاری از بازاریان بازار تهران او را دستگیر و به بند 209 زندان اوین منتقل کردند. آقای جواد لاری حدودا 51 ساله روز چهارشنبه 25 شهریور ماه ،با یورش مامورین وزارت اطلاعات به محل کار ایشان در بازار تهران وی را دستگیر کردند.

مامورین وزارت اطلاعات محل کارش را بازرسی کردند و دفتر تلفن او را ضبط کردند. سپس آنهاهمراه با آقای لاری به منزل شخصی اش مراجعه کردند و تمامی نقاط خانه را مورد بازرسی قرار دادند.آنها در حین بازرسی وسائل را پخش می کردند و به عمد آنها را تخریب می کردند.مامورین وزارت اطلاعات مقداری زیادی از وسائل شخصی خانواده را ضبط کردند و با خود بردند از جملۀ آنها ؛ مدارک شناسائی،دست چکها،آلبوم عکس خانوادگی،دفترچه تلفن،دست نوشته ها،کتاب و سی دی و موارد دیگر . مامورین وزارت اطلاعات از تمامی نقاط خانه فیلم برداری کردند و همچنین از اعضای خانواده اش اقدام به فیلم برداری نمودند. پس از بازرسی که چند ساعت بطول انجامید .آقای لاری را همراه با وسائل شخصی اش به بند 209 زندان اوین منتقل کردند. علت دستگیری او را هنوز به خانواده اش اعلام نکردند.از زمان دستگیری تا به حال از وضعیت و شرایط او هیچ خبری در دست نیست. لازم به یادآوری است که آقای جواد لاری از زندانیان سیاسی دهۀ 60 می باشد و بیش از 4 سال را در زندانهای ولی فقیه بسر برد در طی مدت بازداشتش او تحت شکنجه های جسمی و روحی قرار داشت. قبل از آقای لاری یکی از بازاریان شناخته شده بازار تهران بنام آقای محسن دکمه چی دستگیر شده بود که از وضعیت و شرایط او هیچ خبری در دست نیست. تهدیدات و دستگیریهای اخیر باعث خشم و انزجار اکثر بازاریان، بازار تهران شده است واین اعمال غیر انسانی را به عنوان تعدی و اهانت به بازاریان می دادنند. گفته می شود که در صورت عدم آزادی فوری همکارانشان آنها قصد دارند که به اقدامات اعتراضی دست بزنند.