سرخط خبرهای پیک ایران

۱۳۸۸/۵/۲۶

از برکت حکومت اسلامی

خودکشی مادر و فرزند در کامیاران


دوشنبه ، 26 مرداد 1388 ، 15:34

بنابرگزارشات دریافتی، مادر و فرزندی در منطقه کامیاران جان خود را به دلیل اقدام به خودکشی از دست دادند.

فاطمه قربانی به همراه میلاد ابراهیمی فرزند 16 ساله خود به دلیل فقر و مشکلات اقتصادی با پریدن به داخل سد گاوشان شهر کامیاران اقدام به خودکشی کردند که علیرغم تلاش شاهدان دذ طی این اقدام جان خود را از دست دادند.
لازم به ذکر است آمار خودکشی با دلایل مشترک در مناطق کردنشین در طی سه ماهه اخیر رشد نگران کننده ای داشته است.

منبع: مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران

اخطار! کروبی را تهدید نکنید! وگرنه ...! : بابک داد

اخطار! کروبی را تهدید نکنید! وگرنه ...!
این روزها آرام نیستم. آتشینم! با همه خشمم، اصول تحقیق را یك به یك انجام میدهم. در حال تحقیق و سرزدن به چند شاهد مطمئن و یك قربانی جنایات اخیر هستم.

بابک داد

«مهدی طائب» فرمانده بسیج گفتهاگر كروبی ٤ شاهد نیاورد، باید ٨٠ ضربه شلاق بخوردبه بزرگترها و فرمانده ها و رهبر طائب اخطار میكنم او را «كنترل» كنند! مطمئن باشند تعداد شاهدان و قربانیان تجاوزهای جنسی در زندانهای كودتاچیان، خیلی بیشتر از آن است كه امثال «طائب» منتظر چهارتایش باشند و حكم شرعی صادر كنند!

اما تضمینی نیست مثل «قتل ندا» یا «تیراندازی بسیجیان به مردم» كه فیلمشان دنیا را تكان داد،اسناد و مدارك و حتی شخص قربانیان و شاهدان را انكار یا «امحاء» و سربه نیست نكنند!

مدارك و شواهد را به مجامع جهانی می دهیم تا هیچ تهدیدی بر علیه شاهدان و قربانیان تجاوزها در كار نباشد و هیچ كشوری جرأت نكند با نظام و دولتی كه با سركوب معترضان و تجاوز به فرزندان ملت بر سر كار آمده، مناسبات و روابط برقرار كند.

این روزها آرام نیستم. آتشینم! با همه خشمم، اصول تحقیق را یك به یك انجام میدهم. در حال تحقیق و سرزدن به چند شاهد مطمئن و یك قربانی جنایات اخیر هستم. سرنخهای آنها را از «مهدی» گرفته ام كه بعد از شنیدن حرفهایم از صدای آمریكا و شنیدن اخبار همدردی مردم خوب ایران، باور كرد هیچ گناهی نكرده و عصمتش محفوظ مانده، آرام شد و از لاك افسردگی بیرون آمد و آرام آرام چیزهایی یادش آمد كه سرنخهای تازه ای هستند.

خودش داوطلبانه تلفن كرد و نكات تازه ای را گفت كه كمك بزرگی است به افشاگریهای دقیق تر! دراولین فرصت، پرده از یك جنایت كثیف دیگر در كمپ كهریزك بر می دارم. به زودی برای كسانی كه چهره واقعی این نظام را هنوز نشناخته اند، از «دندانپزشكی كمپ كهریزكپرده بر می دارم.

در حال تكمیل تحقیقات و گفتگو با دو قربانی این جنایتها هستم. اما اخطار میكنم هرچه وحشیگریهای مقامات نظام با «اسیران سبز»(زندانیان) بیشتر شود، و یا اگر مداحان و كفن پوشان اوباش فدایی رهبر، جرأت كنند و به رهبران جنبش سبز بخصوص شیخ غیرتمند و شجاع مهدی كروبی، تعرض و جسارتی بكنند، یا تهدیدی نسبت به آقایان موسوی و خاتمی صورت دهند، قسم میخورم برخی از تحقیقات و یافتههایم را «قبل از تكمیل تحقیقات» و قبل از اتمام بررسیهای جامعی كه فیالمثل در مورد «مهدی» كردم و خطرات تماس و حضور در منزلشان را برای «دقت تحقیقات» به جان خریدم، منتشر خواهم نمود.

روش تحقیق من در این روزهای اختفاء، وقت گیرتر هستند و شخصا تا از ابعاد واقعی ماجرایی اطمینان كامل پیدا نكنم، یا مدارك و اسنادش را شخصا نبینم، منتشرشان نمیكنم.اگر هم از صحت ماجرایی مطمئن شوم، مانند ماجرای دردناك تجاوزها به «مهدی» تا پای جان، پای «حقانیت» او خواهم ایستاد.

اما حالا اعلام میكنم اگر تهدیدهای امثال طائب و احمدخاتمی و علم الهدی بر علیه آقای كروبی قطع نشود، به همین اطمینان ٥٠ و٦٠ درصدی فعلی كه درباره دو جنایت دیگر دارم، اكتفا كرده و منتشرشان خواهم كرد. اگر گزندی به اسیران و رهبران و اهالی جنبش سبز برسد (تأكیدم روی حجاریان، تاجزاده و بخصوص كروبی است) از تصاحب مادر پسرجوان ١٦ ساله ای به نام «پدرام/اسم مستعار است» توسط قاضی ناجوانمرد پرونده سخن میگویم و قبل از تكمیل تحقیقاتم، این ماجرا را افشاء میكنم. به شهادت مهدی، «پدرام» هم سلولی او بارها مورد تجاوز قرار گرفته و قاضی پرونده، از تجاوز مأموران به پدرام، بوسیله موبایل خودش، فیلمی تهیه كرده و مادر جوان او را تحت فشار گذاشته بود ١٠میلیون تومان رشوه بدهد تا با «یك تعهد سادهپدرام را آزاد كند!(تحقیقاتم در این مورد و هویت این قاضی كامل نشده، اما آمر اصلی او چه كسی جز مقام معظم رهبری است؟)

مادر پدرام بعد از تأمین و پرداخت رشوه ده میلیونی به قاضی، مورد سوء استفاده قاضی قرار گرفته وبرای نجات جان فرزندش از دست متجاوزان وحشی، ناگزیر تسلیم خواسته جنسی قاضی شده است. ظاهرا فیلم تجاوز مأموران به پدرام، از موبایل جناب قاضی رشوه گیر لو رفته!(مطمئن نشده ام. صحت و سقم آن بماند تا وقتی خود سند بدستم بیاید)

اواخر هفته بنا دارم بروم و جزئیات این دو ماجرا را دربیاورم و با یك پزشك زندان و بستگان یك قربانی دیگر هم دیدار كنم. اما اگر تهدیدها بر علیه موسوی و كروبی قطع نشود و اگر لازم بدانم، قبل از اتمام تحقیقاتم، همه آنها را افشاء خواهم كرد. مگر آنكه جانم را قبل از آن گرفته باشند و حقیقت این جنایات را، با جسم من دفن كنند.

اما مطمئن باشید حتی با كشتن من، حقیقت این جنایات نخواهند مرد و ترتیبی دادهام كه ماجرای این حقایق تلخ، بر زبانهای دیگری جاری شوند. من از دفاع از مظلومیت و حقانیت مهدی و پدرام و ملت گروگان و دربند ایران، فارغ نمی شوم. مدتهاست با همه ضعفها و اشكالاتم، با خدای خودم عهد بستهام با «حقیقت گویی» همآغوش بمانم، خواه زنده باشم، خواه مرده! و «مگس» كوچكی باشم كه فرعون یا نمرود زمان را از پای درآورد!


از سایت مردمک



روزنامه جمهوری اسلامی: مرتضوی برکنار می شود

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاعش از قول منابع مطلع حبر داده که رئيس جديد قوه قضائيه سعيد مرتضوي دادستان تهران را كنار خواهد گذاشت.

همين منابع مي گويند جانشين مرتضوي نيز دادستان يكي از شهرستان هاي شرقي كشور خواهد بود كه به زودي به عنوان دادستان تهران معرفي خواهد شد. علاوه بر اين تغييرات ديگري نيز در سطح عالي مسئولين قوه قضائيه در راه است

تهران شب 24 مرداد 1388


ناپدید شدن جوانی که گفته بود در زندان به وی تجاوز شده

ناپدید شدن جوانی که گفته بود در زندان به وی تجاوز شده

بدست admin • ۲۶ مرداد ۱۳۸۸ • دسته: اهم اخبار٬ حقوق بشر در ایران

بر اساس این گزارش، جوانی که بسیار مورد آزار و اذیت قرار گرفته بود در دیدار نمایندگان مجلس از زندان اوین برای صحبت کردن بلند شد و خود را ع.ب معرفی کرد و گفت قبل از اینکه به زندان اوین منتقل شود، در کمپ کهریزک بوده و بارها به صورت وحشیانهای توسط باتوم مورد تجاوز قرار گرفته است، به طوری که هنوز هم هر روز مقداری خون از او دفع می شود.

پس از آنکه صحبتهای این زندانی تمام شد، رئیس هئیت نمایندگان مجلس هماهنگ کرد که این شخص را برای درمان به بهداری بازداشتگاه ببرند. بعد از نزدیک نیم ساعت که این هیئت بند را ترک میکند، ع.ب که مورد تجاوز قرار گرفته بود، به بند باز میگردد و به دیگر زندانیان خبر میدهد که برای درمان او هیچ کاری صورت نگرفته است.

اما اتفاقی که همه‌ی بازداشتیهای همبند این پسر جوان را ناراحت کرده، این است که دو ساعت بعد از بازگشت این فرد به بند، شخص قاضی مرتضوی به بند عمومی آمده و به وی میگوید که وسایلش را جمع کند، و او را با خود میبرد و دیگر هیچ یک از بازداشتیها او را نمیبینند.

با توجه به اینکه تجاوز در زندانها توسط حکومت شدیدا تکذیب شده است، احتمال این امر میرود که برای از بین بردن شواهد به این شخص آسیبی رسیده باشد.


منبع" سایت آسمان دیلی نیوز

تضاهرات مردم در روز 26 مرداد 88 در حمایت از اعتماد ملی

تضاهرات 26 مرداد 1388


تجمع در میدان هفت تیر

۲۶م مرداد, ۱۳۸۸

iran protest1

آزاد تبریزادوارنیوز: نیروهای گارد ویژه در برابر ساختمان روزنامه اعتمادملی به شدت با تجمع کنندگان برخورد میکنند. به گزارش خبرنگار ادوارنیوز، صدها نفر که قصد داشتند در برابر این روزنامه تجمع کنند، با هجوم نیروهای ویژه موتورسوار مواجه شدند که به مردم حمله می کنند و آنها را متفرق می سازند.
بر اساس این گزارش تاکنون بیش از ۱۵ نفر از تجمع کنندگان بازداشت و با اتومیبل های ون به مکان نامعلومی منتقل شده اند، همچنین دو زن به شدت از سوی نیروهای انتظامی مضروب شده اند.
نیروهای گارد ویژه که فضای امنیتی در میدان هفت تیر ایجاد کردهاند همچنین به یک اتوبوس شرکت واحد نیز حمله کردهاند.
این درحالی است که ساعتی پیش خبر توقیف روزنامه اعتمادملی منتشر شد.

تجمع مردم در مقابل دفتر روزنامه‌ی اعتمادملی و ضرب شتم آنها توسط نیروهای امنیتی

به گزارش خبرگزاری هرانا، امروز با وجود اعلام سایت اعتماد ملی برای لغو تجمع در مقابل دفتر روزنامه‌ی اعتماد ملی، مردم با شنیدن خبر توقیف موقت روزنامه‌ی اعتماد ملی تصمیم به تجمع در مقابل دفتر این روزنامه گرفتند.
این در حالی است که صبح امروز مرتضوی خبر توقیف اعتمادملی را تکذیب کرد و گفت این روزنامه منتشر خواهد شد. با این وجود از ساعتها قبل، نیروهای امنیتی و نیروی انتظامی در مقابل دفتر روزنامهاعتماد ملی حضور داشت.
از حوالی ساعت چهار بعدازظهر، مردم نیز حضور گستردهیی را در مقابل دفتر اعتماد ملی تشکیل دادند اما با هشدارهای نیروی انتظامی و بسیجیهای مستقر در آنجا پراکنده میشدند و به گروههای کوچکتری تقسیم میشدند.
نیروهای امنیتی سعی در پراکنده کردن این گروهها با پرتاب گاز اشکآور در میان آنها و ضرب و شتم آنها داشتند که مردم با هو کردن نیروها، به هم پیوستند و شعارهای گوناگونی از جمله مرگ بر دیکتاتور و ایرانی باغیرت، حمایت، حمایت سردادند.
این در حالی بود که نیروهای بسیج و امنیتی با موتور به مردم هجوم میآوردند و آن ها را باتوم مورد ضرب و شتم قرار میدادند اما مردم همچنان شعار الله اکبر و مرگ بر دیکتاتور سر میدادند.
تعداد زیادی نیروی لباسشخصی نیز همرا با بیسیم و دوربین فیلمبرداری در میان مردم حضور داشتند و در حال فیلمبرداری کردن از مردم معترض حاضر در آن مکان بودند.
سپس نیروهای امنیتی با دستگیر کردن تعدادی از معترضان و با ضرب و شتم، مردم را از مقابل دفتر روزنامه به سمت میدان هفت تیر هدایت کردند و مردم هم با سر دادن شعار الله اکبر و مرگ بر دیکتاتور به تجمع خود و راهپیمایی به سمت میدان هفتتیر ادامه دادند.
هماکنون نیز تعداد بسیار زیادی از نیورهای لباس شخصی در مقابل در ورودی دفتر روزنامه‌ی اعتمادملی و خیابانهای اطراف آن حضور دارند و مانع توقف مردم در آنجا میشوند.

کوتاه از توییتر :

نیروهای امنیتی بی شماری با لباسهای معمولی با بی سیم در میان مردم هستند و عده ای را دستگیر کرده اند و با خود می برند.

چندین نفر همین الان بازداشت شده اند و توسط نیروهای امنیتی برده شدند.

مردم را به شدت کتک می زنند اما مردم در حال شعار دادن هستند.

مردم با وجود حمله نیروهای امنیتی هم چنان در حال سر دادن شعار مرگ بر دیکتاتور هستند.

شعار مردم در میدان هفت تیر ایرانی با غیرت حمایت حمایت سمت ولیعصر هم شلوغ .

منبع :AZAD TABRIZ NEWS

26 مرداد 88 تهران













محاکمه‌ی اعضای سازمان مجاهدين خلق در عراق

خبرگزاری آلمان : مقامات قضايی عراقی ۳۶ تن از اعضای سازمان مجاهدين خلق ايران را که اواخر ژوئيه در اردوگاه اشرف دستگير شدهاند، در آينده‌ی نزديک محاکمه خواهند کرد. اتهام اين افراد "تحريک به خشونت" اعلام شده است.

اواخر ماه ژوئيه حمله‌ی نيروهای دولتی عراق به اردوگاه اشرف که در شمال بغداد واقع شده، تعداد زيادی کشته و زخمی برجای گذاشت. در جريان اين حمله دست کم ۵۰ تن از اعضای مجاهدين دستگير شدند.

"نيويورک تايمز" به نقل از سازمان مجاهدين نوشت که در اين درگيريها يازده نفر کشته و بيش از ۴۰۰ نفر زخمی شدند. به گزارش اين روزنامه، علی الدباغ، سخنگوی دولت عراق، اين ارقام را رد کرده و از ۶ کشته سخن گفته است. وی مدعی شده بود که ۳۰ مامور پليس نيز زخمی شدهاند.

نقش آمريکاييها در حمله به نيروگاه اشرف

به گفته‌ی فرمانده نيروهای آمريکايی در عراق، ژنرال "ری اديرنونيروهای آمريکايی از جريان هجوم نيروهای عراقی به پايگاه اشرف بيخبر بودند. به گفته‌ی وي، مخالفت مجاهدين خلق با حضور يک ايستگاه پليس در اين پايگاه به هجوم نيروهای عراقی منجر شده است. اين خبر را علی الدباغ، سخنگوی دولت عراقنيز تأييد کرد.

دولت ايران مجاهدين خلق را گروه تروريستی مينامد و بر اخراج اين گروه از خاک عراق پافشاری ميکند.

مجاهدين خلق پس از سالها کشمکش سرانجام در ماه ژانويه‌ی سال جاری ميلادی از فهرست سياه "گروههای تروريستی" اتحاديه‌ی اروپا خارج شدند.

پارلمان اروپا سپس با تصويب قطعنامهای اعلام کرد که با ساکنان اردوگاه اشرف بايستی مطابق عهدنامههای ژنو رفتار شود.

بر اساس عهدنامه‌ی ژنو‌، اين افراد تا زمانی که خطر بدرفتاری حکومت ايران با آنها برطرف نشده است، نبايد به ايران بازگردانده شوند.

منبع: سایت روشنگری

نامه شبکه بين المللی همبستگی با مبارزات زنان ايران به گروههای فمينيست و مدافع حقوق بشر

ميدان زنان

جنبش زنان در دادگاه فرمايشی
پرونده سازی برای گسترش سرکوب

خيزش مردمی درايران که با اعتراض به تقلب در نتايج انتخابات آغاز شد، ميليون ها ايرانی را با شعارمرگ بر ديکتاتوربه خيابانها آورد. جهانيان به چشم ديدند که بخش عظيمی از مردم ايران نظام تمام خواه اسلامی را نمی خواهند. حکومت اعتراضات مسالمت آميز را با سرکوب پاسخ داد و آشکارا نشان داد که به سبب ضعف و تزلزل درونی اش ازهرتغييری بيمناک است. اين ضعف و تزلزل حاصل شکست ايدئولوژيک، اجتماعی و فرهنگی حکومت اسلامی است که دعوای اصلاحات و شکاف روز افزون ميان جناح های قدرت بيانگرآن است. وحشت حکومت از برپائی انقلاب "مخملی" و" رنگی" بی معنا نيست. دلايل آن در بالا گرفتن نارضايتی ها و اعتراضات مدنی است که در دههء اخيرهر روزبرآن افزوده شده است. دراين سالها دانشجويان، کارگران، معلمان، مدافعان حقوق زنان و ديگر فعالان دربسترمبارزه بر ضد تبعيضات اجتماعي، قومي، مذهبی و جنسيتی تحت سانسور و سرکوب، با بهره گيری خلاقانه ازهر امکان و خاصه به مدد وسائل نوين ارتباط جمعي، سکوت را شکسته و فضا های اعتراضی بسياری را پديد آورده اند. چنانکه همه ناظران معتقدند زنان ايرانی در اين ميان نقشی بارز داشته ودارند. رژيم اسلامی هرگز نتوانست با ضرب و زورحجاب را به آنان بقبولاند. فردای اجباری شدن حجاب در ۸ ماه مارس ١۹۷۹ هزاران زن ايرانی به خيابان ها آمدند و فرياد زدند: آزادی نه غربی نه شرقی جهانيست. وقتی اعتراض آنان سرکوب شد از راه "بدحجابی" به اعتراض خود ادامه دادند و اين چنين هر روز و هرروزنشان دادند که الگوی تحميلی حکومت را نمی پذيرند. امروزدرصفوف تظاهرات چهره وآرايش زنان بسياری نشان ازهمين مقاومت دارد. درچند ساله اخيرجنبش فمينيستی ايران با نشر کتاب و نشريات گوناگون فمينيستي، تشکيل کمپين های مبارزه عليه سنگسارو " يک ميليون امضا برای لغو قوانين تبعيضات جنسيتی " شعار تغيير برای برابری را در فضا طنين انداز کرده است. در بيرون از مرزها، فمينيست های ايرانی ازتلاش برای شناسانيدن مبارزه زنان درايران بازنايستاده اند وبا بهره گيری ازآزادی بيان، مبارزه برعليه نظام اسلامی که آپارتايدی جنسيتی مستقر کرده را پيش برده اند. امروزجمهوری اسلامی برای سرکوب مبارزه مردم درايران ازهمان شيوه ها و وسائلی بهره می گيرد که در دهه شصت به کمک آن اعتراضات وسيع مخالفان را سرکوب کرد. ترور فيزيکی و روانی. در متن اين ترور حکومت همزمان با بازداشت و حبس و شکنجه مخالفان، با تبليغات دروغ و جاسوس و وابسته خواندن آنان به قدرت های خارجي، به توجيه سرکوب و پراکندن ترس و وحشت در ميان مردم می پردازد. نمايش اعترافات جعلی زندانيان هم جزبرای قانونی جلوه دادن سرکوب و ايجاد رعب و وحشت نيست. دردادگا ه های فرمايشی رژيم جنبش های مدنی هم به بهانه " انقلاب مخملی" بر صندلی اتهام نشسته اند. جنبش فمينيستی در ايران در ميان اين متهمان جائی شاخص دارد. درادعا نامه دادستان، در کنار اتهامات وارده بر شيرين عبادی به بهانه دفاع از حقوق زنان و ضمن حمله به جنبش های فمينيستي، نام سه تن از فعالان زن برده شده است: نوشين احمدی خراسانی ، پروين اردلان و شادی صدرکه بتازگی دستگير و پس از تحمل حبس با وثيقه آزاد شد. اينان کاری جز دفاع از حقوق حقه زنان مرتکب نشده اند. در ميان زندانيا ن کنونی که شمار دقيق آنان مشخص نيست فعالان جنبش زنان همچون روناک صفار زاده، کاوه مظفري، عاليه اقدام دوست، ژيلا بنی يعقوب و...حضور دارند. آنان در کنار ديگر زندانيان سياسی حبس و فشار را تحمل می کنند و خانواده ها يشان همچون نزديکان ديگر زندانيان سياسی و ناپديد شدگانی که خبری از آنها نيست در اندوه و نگرانی بسيار بسر می برند. افزون شدن نام ها بر سياهه کشته شدگان که اکنون شمار آنها طبق اطلاعات رسمی به ٦۹ نفرمی رسد براين نگرانی می افزايد. ما شبکه همبستگی بين الملی با مبارزات زنان ايران در اين نگرانی شريکيم و با اعتراض به جنايات جمهوری اسلامی در سرکوب مبارزه حق طلبانه مردم ايران خواهان آن هستيم که:

زندانيان سياسی بی قيد و شرط آزاد شوند

به دادگاه های فرمايشی و نمايش اعترافات جعلی و " توبه" پايان داده شود

حق آزادی بيان و عقيده و فعاليت سياسی و اجتماعی و فرهنگی به رسميت شناخته شود

به پرونده سازی برای فعالان جنبش زنان، دانشجويان، کارگران و ديگر جنبش های مدنی که برای مبارزه عليه تبعيضات جنسيتي، طبقاتي، قومي، اجتماعي، مذهبی و فرهنگی در ايران و احقاق حقوق بشر در تکاپويند خاتمه داده شود.

ما خواهان اعتراض همه گروه های مدافع حقوق بشر، فمينيست ها، فعالان سياسی و اجتماعی ضد تبعيض درسراسرجهان به اين پرونده سازی ها هستيم.

منبع: سایت روشنگری



وظایف مجمع تشخیص مصلحت نظام

به استناد اصول و بندهای قانون اساسی ج.ا.ا. بدین شرح است:

1- ارائه مشاوره به مقام معظم رهبري در تعيين سياستهاي كلي نظام (به استناد بند 1 اصل 110 قانون اساسي)

2- پيشنهاد چگونگي حل معضلات نظام كه از طريق عادي قابل حل نيست به مقام معظم رهبري (به استناد بند 8 اصل 110 قانون اساسي)

3- تشخيص مصلحت در مواردي كه مصوبه مجلس شوراي اسلامي را شوراي نگهبان خلاف موازين شرع و يا قانون اساسي بداند (به استناد اصل 112 قانون اساسي)

4- مشاوره در اموري كه مقام رهبري به مجمع ارجاع ميدهد (به استناد اصل 112 قانون اساسي)

5- نظارت بر حسن اجراي سياستهاي كلي نظام (به استناد مورخ 17/1/77 مقام معظم رهبري)

6- مشاور رهبري در موارد اصلاح يا تتميم قانون اساسي (به استناد اصل 177 قانون اساسي)

7- عضويت در شوراي بازنگري قانون اساسي (اعضاء ثابت مجمع) (به استناد اصل 177 قانون اساسي)

8- انتخاب يكي از فقهاي شوراي نگهبان براي عضويت در شوراي موقت رهبري (به استناد اصل 111 قانون اساسي)

9- تصويب برخي از وظايف رهبري براي اجراء توسط شوراي موقت رهبري (به استناد اصل 111 قانون اساسي)

10-انتخاب جايگزين هريك از اعضا شوراي موقت رهبري در صورت عدم توانايي انجام وظايف (به استناد اصل 111 قانون اساسي)

11- پيشنهاد چگونگي اتخاذ تصميم شوراي موقت رهبري در مورد وظايف مصرح در بندهاي اصل يكصد ودهم كه در اصل يكصدويازدهم تصريح گرديده است.

پليس از تجمع هواداران نامزدهای اصلاح طلب در مقابل دفتر روزنامه اعتماد ملی جلوگيری کرد، راديو فردا

پليس روز دوشنبه از تجمع دهها نفر از هواداران نامزدهای معترض به نتايج انتخابات رياست جمهوری در مقابل دفتر روزنامه اعتماد ملی جلوگيری کرد.
خبرگزاری رويترز به نقل از يک شاهد عينی نوشت، اين افراد که حدود ۶۰ نفر بودند، به هنگام پراکنده شدن شعار "مرگ بر ديکتاتور" سر دادند و به همين دليل از سوی ماموران پليس مورد تعقيب قرار گرفتند.

نمايندگان دادستانی از توزيع شماره دوشنبه روزنامه اعتماد ملی به دليل انتشار نامه ای از مهدی کروبی جلوگيری کردند.
مديرمسئول اين روزنامه از انتشار مجدد روزنامه از فردا (سه شنبه) خبر داده ولی بازپرس شعبه ۱۳ دادسرای کارکنان دولت از وزارت ارشاد خواسته است تا از انتشار روزنامه اعتماد ملی تا اطلاع ثانوی جلوگيری کند.

گزارش بی بی سی از گفته های کروبی در ماجرای ترانه موسوی

گزیده چند خبر از پیک ایران

بازداشت بیش از 15 نفر و حمله موتورسوارها به تجمع کنندگان

تجمع در میدان هفت تیر/
بازداشت بیش از 15 نفر و حمله موتورسوارها به تجمع کنندگان
دوشنبه، 26 امرداد 1388

ادوارنیوز: نیروهای گارد ویژه در برابر ساختمان روزنامه اعتمادملی به شدت با تجمع کنندگان برخورد میکنند.

به گزارش خبرنگار ادوارنیوز، صدها نفر که قصد داشتند در برابر این روزنامه تجمع کنند، با هجوم نیروهای ویژه موتورسوار مواجه شدند که به مردم حمله می کنند و آنها را متفرق می سازند.

بر اساس این گزارش تاکنون بیش از 15 نفر از تجمع کنندگان بازداشت و با اتومیبل های ون به مکان نامعلومی منتقل شده اند، همچنین دو زن به شدت از سوی نیروهای انتظامی مضروب شده اند.

نیروهای گارد ویژه که فضای امنیتی در میدان هفت تیر ایجاد کردهاند همچنین به یک اتوبوس شرکت واحد نیز حمله کردهاند.

این درحالی است که ساعتی پیش خبر توقیف روزنامه اعتمادملی منتشر شد.

مصباح یزدی: بله اطاعت از رئیس جمهور اطاعت از خدا است اما حساب رهبر جداست

ماله کشی خواندنی مصباح یزدی:
بله، اطاعت از رئیس جمهور اطاعت از خدا است اما حساب رهبر جداست


(تیتر از جنگ خبر)
ایرنا
انتشار ناقص سخنان آيتالله مصباح يزدي در رسانهها پيرامون مشروعيت دولت با تنفيذ ولايت فقيه و سپس مجاز شدن به اطاعت از آن دولت، محل بحث و نوشتههاي زيادي شد.

به گزارش ايرنا، اين تحليلها در حالي بيان و نوشته ميشد که رسانهاي به سراغ اصل سخنان رييس مؤسسه امام خميني(ره) نرفت تا اصل سخنان و مبناي منطقي استاد را از اين نقل جويا شود.
آيتالله مصباح، هفته گذشته در حضور جمعي از بسيجيان، هنرمندان و اعضاي حزب مؤتلفه اسلامي به نکاتي در خصوص جريانات پس از انتخابات و قصد آگاهانه برخي افراد و جريانات براي حذف يا تضعيف ولايت فقيه اشاره کردند که متن کامل اين سخنراني در پي مي آيد:
...
بله رئيسجمهور وقتي از طرف ولي فقيه نصب شد، مي شود عامل او، و آن پرتوي قداستي که او دارد، بر اين هم مي تابد، وقتي شد رئيسجمهوري اسلامي،‌ حکمش را از رهبر يعني از جانشين امام دريافت کرد، آن قداست بر اين هم مي تابد، آن وقت اطاعت رئيسجمهور، اطاعت مجلس و ساير نهادهاي قانوني هم مي شود اطاعت خدا،‌ اما حساب رهبر جداست،‌ اطاعت از ايشان اطاعت از امام زمان و خداست، مردم براي او مقامي قائل هستند که گويا از لبهاي ايشان شنيده اند که او نايب من است. البته چنين چيزي نيست چون نصب،‌ نصب عام است، يعني گفتند در زمان غيبت، کساني که واجد اين شرايط هستند، از طرف امام زمان نيابت دارند،‌ شخص تعيين نشده،‌ اما بعد از اينکه خبرگان تأييد کردند که بهترين شخص در خور اين مقام، فلان شخص است،‌ مصداق اين تعريف تأييد مي شود...

ایران اندر بلاست؛ ایران مال شماست: ملک الشعرا بهار



با سپاس از جلال.ا


کروبی بازهم یکی دیگر از توطئه‏های حامیان کودتا را فاش کرد


8:20 عصر یکشنبه، 25 مرداد 1388

کروبی بازهم یکی دیگر از توطئه‏های حامیان کودتا را فاش کرد

جزییات ماجرای ترانه موسوی و ناگفته‏هایی از سوابق برخی از ائمه جمعه

مهدي كروبي در واكنش به جوسازي‏هاي اخير و توهين‏هايي كه نسبت به وي وارد می‏شود اظهار داشت که برخي فكر مي‏كنند كه با اين تهمت‏ها و فحاشي‏كردن‏ها من از ميدان كنار مي‏روم، ولي من به اين آقايان توصيه مي‏كنم كه حداقل تاريخ را مطالعه كنند و ببينند كه بعد از انقلاب برخی هر حرفي كه خواستند نسبت به من زدند اما من ايستادگي و تحمل كردم. وی سپس به شرح ماجرای ترانه موسوی پرداخت و از انجام چنین توطئه‏هایی اظهار تاسف کرد. متن گفتگوی دبیرکل حزب اعتمادملی با سحام نیوز به این شرح است:


دبیركل حزب اعتمادملی ضمن اعتراض به توهین ، هتاكی و تهمت‏هایی كه‏از سوی مراكز و نهادهای مختلفی و به دنبل نگارش نامه‏ای نسبت به‏او شد گفت : "‌طی هفته‏اخیر حملات تندی نسبت به من وارد شد ، حملاتی كه‏از تریبون نماز جمعه و یا از سوی برخی از نمایندگان مجلس ، صدا و سیما و مطبوعات و وابستگان به نهادها و برخی از روحانیت مطرح شد كه من در برابر این مباحث گفته بودم كه چنانچه‏این روند ادامه پیدا كند من ناگفته‏هایی را بازگو خواهم كرد."‌ كروبی هم‏چنین از انگیزه‏انجام مصاحبه‏ای در واكنش به‏این مسائلی كه طرح شده سخن گفت و با اشاره به‏انتقاداتی كه به وی وارد شد گفت : "‌ پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم حوادثی در كشورمان رخ داد كه‏از نظر خشونت ، بی قانونی ، خودسری و دخالت افراد غیر مسئول به نام نظام و شبه نظامی‏و لباس شخصی‏ها امری بی سابقه بود و چنین است كه‏انسآن‏های مسئول ، دلسوز و آگاه باید احتیاط و تحفظ را كنار گذاشته و به هر صورتی كه صلاح می‏دانند اقداماتی انجام دهند كه مانع ازتكرار این حوادث شده و ریشه برخوردهای این چنینی خشكانده شود."‌ وی افزود :‌" در هر كجای دنیا ممكن است كه چنین حوادثی اتفاقی بیافتد كه در عرصه تظاهراتی جمعیتی را دستگیر كنند اما فكر نكنم كه چنین برخوردهایی صورت گرفته باشد كه گروهی را دستگیر كرده و آن‏ها را به مكآن‏های خاصی منتقل كنند و با آن‏ها هر رفتاری كه می‏خواهند انجام دهند. در واقع ابتدا افراد را به مكآن‏های نامعلومی‏منتقل كنند كه كه حتی ریاست قوه قضائیه و دادستان كل كشور كه بگویند این رفتارهایی كه‏انجام شده‏است زیر نظر زندآن‏های رسمی‏كه تحت نظر ما بوده روی نداده‏است و البته پس از مدتی مشخص شود كه زیر زمینی در وزارتخانه‏ای وجود داشته و یا اینكه در بازداشتگاه كهریزك ، كلانتری ، پایگاههای بسیج برخوردهایی صورت گرفته‏است."

كروبی خاطر نشان ساخت : "‌تمام این حوادثی كه روی داده‏است به علت اعتراض مردم به نتیجه یك انتخاب بوده‏است آیا باید با مردمی‏كه تنها از سرنوشت رای خود سوال می‏كنند چنین برخورد كرد ؟ در عرض چند روز تعدادی كشته شده و برخی آسیب دیده‏اند به طوری كه دندآن‏ها و سرها شكسته شده‏است و حتی چشمانی كور شده و برخی تحت شكنجه‏ها جان باخته‏اند. این درحالی است كه معمولا شكنجه‏ها برای گرفتن اعتراف با حساب و كتاب صورت می‏گیرد و حتی اگر آن فرد زیر شكنجه‏از حال برود او را به بیمارستان منتقل می‏كنند و باقی بازجویی را در حالی انجام می‏دهند كه‏او تحت درمان است. بنابراین از این جهت من می‏گویم كه خشونت‏هایی از سوی افرادی ناآگاه و بی تدبیر صورت گرفته كه بی سابقه‏است و البته‏این رفتارها در قبال افرادی بوده كه تنها به‏انتخاباتی اعتراض داشته‏اند."‌
كروبی با ابراز تاسف از چنین برخوردهایی در نظام جمهوری اسلامی‏گفت : " به‏اندازه‏ای در این مدت رفتارهای غیرمنطقی و بی ضابطه‏انجام شده‏است كه وقتی هیات تحقیق و تفحص به خدمت رهبری گزارشی را از وضعیت پیش آمده می‏دهند ایشان برآشفته و حتی با عباراتی تند دستور تعطیلی بازداشت گاه كهریزیك را ارائه كردند كه‏البته‏اكنون نیز شاهد بركناری برخی از عامران و مسببان این حوادث هستیم."

وی با اشاره به‏اخباری كه به صورت مرتب از برخوردهای خشن و غیر معمول با معترضان به‏انتخابات به‏او می‏رسید گفت : " ما هر روز اخباری را از نحوه برخورد با مردم دریافت می‏كردیم اخباری كه همین افرادی كه مورد ضرب و شتم قرار گرفته‏اند نزد من می‏آمدند و بیان می‏كردند. رفتارهای خشونت آمیزی كه با زنان و مردان صورت گرفته‏است مانند آنكه هنگامی‏كه به منزل زن جوانی مراجعه كرده‏اند تا او را بازداشت كنند این زن را در مقابل چشمان مادرش به شدت مورد ضرب و شتم قرار داده‏اند و این زن هنگامی‏كه هیات بررسی تحقیق و تحفص از وضعیت زندانیان اخیر را در زندان می‏بیند با شجاعت مقابل آن‏ها می‏ایسند و نسبت به‏این رفتار اعتراض می‏كند. من بسیار متاثر شدم از چنین برخوردهایی كه تحت لوای نظام جمهوری اسلامی‏انجام می‏شود ،‌هر خواننده‏ای می‏تواند خودش را جای ان مادری بگذارد كه دخترش را مقابل چشمانش مورد ضرب و شتم قرار داده‏اند."

وی با اشاره به برخورد ساواك در دوران مبارزات انقلابی گفت : " هنگامی‏كه در دوران مبارزه به منزل من می‏آمدند تا مرا بازداشت كنند گاهی اوقات خانم كروبی با تندی برخورد می‏كرد كه‏ان‏ها تنها می‏گفتند كه سفارش كنید كه‏ایشان حرمت ما را نگه دارد و یا در پروند یكی از بزرگان هست كه وقتی به منزلش می‏آمدند تا بازداشتش كنند همسرش تندی می‏كند كه تنها به‏او تذكر می‏دهند ولی اكنون شاهد ان هستیم كه دختری را در مقابل چشم مادرش كتم می‏زنند و از این جهت می‏گویم چنین برخوردهایی در كشورمان بی سابقه‏است."
كروبی با اشاره به‏اینكه بارها از طریق نامه و مصاحبه‏این مطالب را بیان كرده‏است گفت :‌" من این مسائل را طی نامه‏ای به ریاست محترم قوه قضائیه ، وزیر سابق اطلاعات و دیگر مسئولان یادآور شده و یا در مصاحبه‏ها به صورت مكرر بیان كرده‏ام تا شاید با توجهی كه نسبت به‏این رفتارها می‏شود مانع از تكرار ان شوند ولی بعد از مدتی اخباری به من درباره‏ازار جنسی بازداشت شدگان رسید كه به علت ناراحتی شدید از این موضوع نامه‏ای را به صورت محرمانه به رییس قوه قضائیه نوشتم. در همان نامه هم نگفتم كه حتما چنین اتفاقی روی داده‏است بلكه گفتم كه شایعه شده كه چنین ماجرایی روی داده و افرادی از آشنایان خودمان نیز این مطلب را گفته‏اند و تاكید كردم كه‏انشاء الله‏اخباری دروغ و شایعه باشد ولی باید این اخبار بررسی شود تا اگر شایعه‏ای بیش نیست كه همه‏از رفتارها و عملكردها با قاطعیت دفاع كنیم ولی اگر هم در مواردی چنین اتفاقی روی داده‏است بگوییم كه عاملان این قضیه جز نیروهای خودسر بوده‏اند كه باید معرفی و مطابق قانون مجازات شوند تا اینكه ساحت مقدس جمهوری اسلامی‏ایران را از چنین مباحثی پاك كنیم كه چنین موضوعی در تاریخ ثبت نشود و شاخ و برگ فراوانی به‏ان داده شود و از سوی دیگر خون بچه‏هایی كه در این راه كشته شده‏اند تضییع گردد."

كروبی افزود : "‌من در این نامه تاكید كردم كه‏اگر هم چنین اتفاقی روی نداده‏است و ثابت شد كه‏این چنین نبوده‏از زبان ما كه خودمان به‏انتخابات معترض بوده‏ایم مطرح شود تا حداقل عده‏ای باور كنند." كروبی با اشاره به برخوردهایی كه در واكنش به‏انتشار چنین نامه‏ای صورت گرفت گفت : "‌بیش از ده روز منتظر پاسخ نامه‏ام بودم ولی به من خبری نرسید و بنابراین این نامه را علنی كردم و در این میان جمعیت بسیاری از دلسوزان نظام مرا تحسین كردند و برخی هم دوستانه‏انتقاداتی را مطرح كردند كه من نیز استقبال كردم ولی در همین راستا برخی از تریبون نماز جمعه ،‌مجلس ، وابستگاه به نهادهای نظامی‏، سایتها و خبرگزاری‏ها ، مطبوعات و صدا و سیما به بنده فحاشی كردند. ولی از این میان آنچه بیش از همه تاسف مرا برانگیخت مطالبی بود كه‏از تریبون نماز جمعه علیه من مطرح شد و تریبون مقدس نماز جمعه كه باید در آن دردهای مردم گفته شود و از حقوق آن‏ها دفاع شود به تریبونی برای فحاشی علیه فردی تبدیل شد. چنین برخوردهایی در حالی نسبت به بنده صورت گرفت كه من تنها با نگارش نامه‏ای یادآور شدم كه بررسی شود آیا چنین مسائلی روی داده‏است یا خیر و اگر هست آیا عاملان آن مجازات خواهند شد و یا اینكه‏اعلام بركناری عده‏ای كه چنین تخلفاتی را انجام داده‏اند تنها برای جنجال سازی بوده‏است و تمامی‏این‏ها به سركار خود برمی‏گردند مانند همان كسانی كه زمانی آن شكنجه‏ها ر انجام دادند و آبروی نظام را در عرصه‏های بین اللملی بردند و فیلمی‏از ان منتشر شد كه هیچ بیننده‏ای نتوانست ان را بیش از ده دقیقه نگاه كند و اكنون سخنانی درباره فعالیت‏های آن‏ها شنیده می‏شود كه چنانچه لازم باشد درباره‏ان‏ها سخن خواهم گفت."‌

وی با ابراز تاسف از چنین برخوردهایی گفت : " افرادی كه باید از تریبون مقدس نماز جمعه مسائل روز را برای مردم بازگو كنند به بهانه‏اینكه من به نظام توهین كرده‏ام تهت و افتراهایی را علیه بنده وارد كردند كه‏البته درهمین راستا برخی از نمایندگان مجلس نیز با ادبیاتی نامناسب به تكرار ان پرداختند. هرچند كه‏اگر وابستگان به نهادهای خاص و یا برخی از مطبوعات و صدا و سیما چنین مطالبی را مطرح كنند دور از انتظار نیست چرا كه‏این‏ها اجیر و اسیر هستند و باید این كار را انجام دهند و البته بسیاری دیگر نیز از مظان اتهام این‏ها به دور نیستند. از نظر این نهادها و مراكز و به ویژه برخی مطبوعات كسانی كه همفكر انان نیستند جاسوس ، ساده‏اندیش و افراطی هستند كه دچار فساد اخلاقی و اقتصادی شده‏اند. به مانند اینكه‏اخیرا یكی از روزنامه‏ها كه عادت دارد با آبروی دیگران بازی كند جمعی از كارگزاران نظام كه‏اخیرا نامه‏ای را نوشته‏اند افراطی و رانت خوار نامیده‏است حال اینكه به عنوان مثال یكی از امضاكنندگان این نامه محمدعلی نجفی است كه 8 سال وزیر آموزش و پرورش ،‌وزیر آموزش عالی كشور و رییس سازمان برنامه و بودجه بوده‏است كه زمانی كه من نماینده‏امام در حج بودم در آنجا به من كمك می‏كرد و اینك همین فرد را رانت خوار نامیده‏است. به نظر می‏رسد كه‏این نهادها خود را معیار و میزان الاعمال می‏دانند كه دیگران باید خود را با آن‏ها بسنجند. این‏ها به جای اینكه كسانی را كه به‏این كشور خیانت كرده‏اند مورد حمله قرار دهند به فرزندان انقلاب حمله می‏كنند و آبروی آن‏ها را می‏ریزند. همین اندازه نیز بگویم روزنامه‏ای كه چنین مطلبی را می‏نوسید مسئولش از دوستان نزدیك سعید امامی‏و همكار او بوده‏است كه به قول یكی از بزرگان حاشیه‏امن دارد و رویین تن است ، اگر اسفندیار رویین تن بود و تنها چشمش آسیب پذیر بود این برادر رویین تنی است كه چشمش نیز از آسیب مصون است."‌ كروبی با اشاره به‏انتشار اخبار دروغ در یكی از خبرگزاری‏ها كه‏ان نیزخود را مصون از هر چیزی می‏داند گفت :‌"‌ این خبرگزاری محترم به‏انتشار اخباز كذب عادت دارد به طوری زمانی كه جوانی به نام غنیان در این حوادث پس از انتخابات كشته شد این خبرگزاری به نقل از پدر این فرد نوشت كه گفته‏است موسوی مسئول خون فرزندش است كه پدر غنیان چندی بعد این خبر را تكذیب كرد. كه‏اینهم نمونه‏ای از آشكار شدن دروغ گویی برخی از رسانه‏هاست."‌

كروبی در ادامه گلایه‏های بسیاری داشت از ائمه جمعه‏ای كه با ادبیاتی نامناسب به‏او حمله كردند و تهمت و افتراهایی را نسبت به‏او وارد كردند و برای روشن شدن افكار عمومی‏از جایگاه‏افرادی كه چنین حرمت تریبون مقدس نماز جمعه را نگه نداشته‏اند به بیان برخی از ویژگی‏های شخصیتی آن‏ها پرداخت. وی گفت: " امام جمعه‏ای كه در كنار حرم ثامن الحج این حرف‏ها را می‏زند و بنده را تروریست می‏خواند گویی فراموش كرده كه در همان روزگار مبارزه كه طیف روحانیون آواره و بی خانه و كاشانه بوده‏اند و همه تحت تعقیب قرار داشته و یا تبعید بودند و بنده نیز به عنوان عضو كوچكی از این نظام در میان آن‏ها حضور داشتم ، ایشان به همراه جمعی دیگر با پول‏هایی كه در اختیار داشتند سفرهای متعددی به پاكستان داشت تا انكه به تبلیغ برای مرحوم آیت الله شریعتمداری بپردازد. ما كه به‏ایشان عیبی نگرفتیم ولی این روال طبیعی تاریخ است كه‏اكنون او از تریبون نماز جمعه به دفاع از جمهوری اسلامی‏بپردازد و بنده را ضد انقلابی و تروریست بداند."

كروبی با اشاره به سخنان امام جمعه تهران علیه خود گفت :‌"‌آقایی كه در تهران از تریبون نماز جمعه چنین حرف‏هایی را می‏زند همان فردی است كه هرچه من از دیگران سوال كردم سوابقی از ایشان نداشتند و همن اندازه‏از دوستانش شنیدم كه در صف اول درس آیت الله منتظری می‏نشسته و در زمانی كه برخی از دوستان نزدیك از مواضع ایشان گله مند بودند ایشان به شدت از مواضع او حمایت می‏كرده‏است و پس از امام جز مخالفین درجه‏اول آیت الله منتظری تبدیل شد و از این طریق رشد جهشی و غیر معقول پیدا كرد."
كروبی با بیان اینكه من از ائمه جمعه‏انتظار چنین رفتارهایی را نداشتم گفت : "‌آیا نمی‏شد كه‏این پیشنهاد دلسوزانه را مورد بررسی قرار می‏دادند تا مورد رسیدگی قرار گیرد و ماموری و یا مامورینی كه متخلف بوده‏اند مجازات شوند و ان گاه به مردم بگوییم كه‏این رفتار از سوی مامور یا مامورینی خودسر صورت گرفته و ربطی به نظام جمهوری اسلامی‏ایران ندارد ؟ آیا باید با جنجال سازی و عبارت‏هایی تند چنین به نامه دلسوزانه‏انقلاب پاسخ داده می‏شد."‌

مهدی كروبی با اشاره به‏اظهارات مجلسی‏ها علیه وی گفت: "‌برخی دوستان مجلسی اظهاراتی را علیه بنده وارد كردند برخی از نمایندگانی كه‏این حرف‏ها را می‏زنند همان كسانی هستند كه در سایه عدم صلاحیت نمایندگانی كه رای آور بودند و البته جر اصلاحاتی‏های داغ نبوده و هیچ نامه‏ای را امضا نكرده بودند و چند دوره هم در مجلس حضور داشتند به مجلس راه یافتند و باید نیز اكنون در قدردانی از این چنین رفتاری این چنین نیز حرف بزنند. چرا كه دیگر نیازی نبود به دادگاه ویژه روحانیتی برگردد كه زمانی سید‏هادی خامنه‏ای ، محتشمی‏پور ، مرحوم خلخالی ، موسویان و آیت الله بیات را محاكمه می‏كردند چرا كه دیگر نمی‏شود به راحتی این افراد را محاكمه كرد و البته برخی از مسئولان دادگاه نیز رضایتی به‏این كار ندارند." وی همچنین به‏اظهارات امام جمعه موقت قم اشاره كرد و گفت : "‌از نظر بنده‏امام جمعه قم آیت الله جوادی و آیت الله‏امینی هستند و اینكه فردی را برای چنین مواقعی به عنوان امام جمعه معرفی می‏كنند جالب توجه‏است البته من به علت آشنایی كه با پدر مرحوم ایشان دارم درباره‏اظهارات ایشان واكنشی نشان نمی‏دهم و حرمت پدرش را نگه می‏دارم."

كروبی همچنین برای برخی از وابستگان به نهادهایی نظام كه‏اهانت‏هایی را نسبت به وی مطرح كرده بود پاسخی داشت. وی گفت :‌"‌برخی از برداران نظامی‏كه چنین حرف‏هایی را می‏زنند باید هم این گونه موضعگیری كنند چرا كه‏ان‏ها اكنون تمام مراكز اقتصادی و سیاسی را در اختیار دارند ولی این افراد متوجه نیستند یك فكر و اندیشه قائم به یك نفر و یا چند نفر نیست بلكه درون خانواده‏ها نیز نفوذ می‏كند به طوری درون خانواده برخی از این آقایان هم اختلافاتی وجود دارد كه‏اگر لازم باشد دران باره صحبت خواهم كرد."‌ وی افزود : "‌برخی از وابستگان به نهادهای نظام بسیار پهلوانانه وارد میدان شده‏اند و هر چه كه خواستند نسبت به بنده گفتند ولی یكی از همین معترضین كه در نهادهای شبه نظامی‏نیز فعال است فراموش كرده كه دولت وقت به علت همین رفتارها و كارهایش او را از وزارت اطلاعات اخراج و به جای دیگر منتقل كرد."‌

كروبی در ادامه‏این گفت وگو با تاكید بر اینكه چنانچه‏این روند ادامه پیدا كند مسائل دیگری را صریح از گذشته مطرح خواهد كرد به بیان واقعیت ماجرای ترانه موسوی پرداخت و تاكید كرد : "‌من از پشت پرده‏این ماجرا می‏گویم تا ببینم كسانی كه در مزمت دروغگویی صحبت می‏كنند برآشفته خواهند شد و در برابر این دورغ گویی موضع گیری كنند."

وی چنین ماجرا را شرح داد : " مدتی پیش در سایت‏ها ،‌خبری منتشر شد مبنی بر اینكه خانم ترانه موسوی به همراه تعدادی دیگر در حاشیه مراسم مسجد قبا ربوده شده‏است. مدتی بعد هرچند كه تعدادی از همان بازداشت شدگان آزاد شدند ولی ترانه موسوی آزاد نشد و سپس اعلام كردند كه خانواده‏اش بیایند و جنازه‏اش را تحویل بگیرند. در همان زمان به جای آنكه تحقیقاتی درباره‏این موضوع انجام شود در مقابل هیاهوی رسانه‏های بیگانه برخی مسئولان در اندیشه طراحی سناریویی برای به‏انحراف كشاندن این موضوع در داخل و خارج بودند. بنابراین طراحان نابغه و مدیرانی دور اندیش سناریویی را نوشتند. برای اجرای این سناریو به وسیله فردی كه نام او را نمی‏برم متوجه شدند كه خانواده‏ای عروسی دارند به نام ترانه موسوی كه در كانادا زندگی می‏كند و تنها نیاز به‏ان بود كه به صحنه سازی بپردازنند و خانواده‏این دختر را وادار به‏انجام مصاحبه‏ای كنند كه در ان بگویند دخترشان زنده‏است و در كانادا زندگی می‏كند. پس چند نفر از افراد نظامی‏،‌انتظامی‏و اطلاعاتی كه چهره‏هایی شناخته شده هستند به منزل این خانواده محترم و شریف می‏روند و خطاب به خانواده می‏گویند كه ترانه موسوی دچار سانحه شوختگی شده و برای انكه معلوم شود این عروس آن‏ها هست یا خیر بیایند و جنازه‏اش را تحویل بگیرند. در همین هنگام پدرخانواده می‏گوید كه عروس ما در ایران زندگی نمی‏كند و چون بزرگان خانه‏اهل سیاست نبوده و چهره‏های علمی‏هستند بسیار ساده به‏این موضوع نگاه كردند. در همین حال پدر خانواده به پسرش كه یكی از چهره‏های علمی‏و سیاسی است تلفن می‏كند و می‏گوید كه چنین ماجرایی روی داده و شماره تلفن دیگر پسرش شوهر ترانه را می‏خواهد كه فرزندش به‏او می‏گوید برادرش برای انكه بداند موضوع از چه قرار است به كانادا رفته وهنوز نرسیده كه بتوانند با او تماس بگیرند. در همین حال مادر متوجه می‏شود كه چنین اتفاقی افتاده و از حال می‏رود و به بیمارستان منتقل می‏شود. پدر خانواده وقتی كه متوجه می‏شود قضیه جدی است برای بار دوم با پسرش تماس می‏گیرد كه‏او متوجه می‏شود قضیه بیخ پیدا كرده و بنابراین خود را شتاب زده به منزل می‏رساند. او مشاهده می‏كند كه چند نفری در خانه حضور دارند كه برخی از آن‏ها از چهره‏هایی هستند كه در دوران دفاع مقدس حضور داشته‏اند كه‏این موضوع مرا به یاد سخنی از شهید حمید باكری می‏اندازد كه می‏گفت :‌" ای كاش ما درجبهه‏ها به شهادت برسیم زیرا اگر ماندیدم معلوم نیست كه چه بلایی بر سرمان آید و جز چه جمعیتی باشیم" این آقا كه دارای آگاهی سیاسی بود هنگامی‏كه با این افراد صحبت می‏كند می‏گوید كه نزد من این حرف‏ها را نزنید چرا كه من می‏دانم اصل قضیه چیست و حتی این اصطلاح را به كار می‏برد كه پیش كولی ملق نزنید. آن افراد نیز چون متوجه‏اگاهی این فرد می‏شوند از این جهت با او صحبت می‏كنند كه برای حفظ نظام و در مقابله با جنجال سازی‏های رسانه‏های بیگانه به صلاح است كه با آن‏ها همكاری كنند. در همان حال اعضای خانواده گفته‏اند كه شما از ما چه می‏خواهید آن‏ها می‏گویند كه شما در مقابل دوربین قرار بگیرید و بگویید كه ترانه زنده‏است. برادر شوهر ترانه‏ابتدا مخالفت می‏كند و می‏گوید كه‏اصل این قضیه صحیح نیست و از سوی دیگر ما هم تاحدودی چهره‏هایی شناخته شده هستیم و البته‏از آن‏ها پرسیده كه چنانچه چنین كاری انجام شود با ترانه واقعی چه كار خواهند كرد كه‏ان افراد گفته‏اند كه شما به‏این كارها كاری نداشته باشید و نگران نباشید. همچنین این خانواده گفته‏اند عكسی كه شما دارید عروس ما نیست كه‏ان‏ها می‏گویند شما به‏این كارها كاری نداشته باشید. در همین حال برادر شوهر ترانه كه یكی از چهره‏های علمی‏و سیاسی بوده‏است تحت تاثیر قرار می‏گیرد و فكر می‏كنید كه با انجام چنین كاری در مقابل سوءاستفاده بیگانگان ایستادگی می‏شود ولی او پیشنهاد می‏كند كه بروند و با پدر و مادر ترانه صحبت كنند. در همین حال این افراد شماره تلفن منزل آن‏ها را جویا می‏شوند كه برادر شوهر ترانه می‏گوید بنابراینكه‏ان‏ها منزلشان را تغییر داده‏اند ما شماره‏ای از آن‏ها نداریم و بردارم هم به مقصد نرسیده كه‏از او شماره شان را بگیریم. پدر شوهر ترانه نیز می‏گوید كه شاید حاج خانم (همسرش ) شماره‏ای در اتاقش داشته باشد ولی بنابر اینكه همسرش به بیمارستان منتقل شده بود در اتاقش بسته بود و كلید نبود كه‏افراد حاضر تصمیم می‏گیرند كه در اتاق را بشكنند كه با ممانعت اعضای خانواده رو به رو شده‏اند كه خطاب به‏این افراد گفته‏اند شما بروید و ما خودمان سعی می‏كنیم شماره تلفن آن‏ها را پیدا كنیم.ولی جالب توجه‏اینكه قبل از انكه‏اعضای این خانواده شماره تلفن پدر و مادر ترانه را پیدا كنند آن‏ها خودشان تلفن را پیدا می‏كنند. در همین راستا برادر شوهر ترانه با پدر مادر وی تماس می‏گیرد و می‏گوید كه شما تنها تا این اندازه صحبت كنید و خطاب به‏این آقایان می‏گوید كه‏این خانواده در جریان موضوع نیستند و در این اندازه تنها با آن‏ها صحبت كنید. چنین شد كه مادر و پدر ترانه موسوی در مقابل دوربین قرار گرفتند و گفتند كه دخترشان زنده‏است و در كانادا زندگی می‏كند. البته بعد از اینكه‏این خانواده متوجه شده‏اند كه‏اصل ماجرا چه بوده‏است بسیار ناراحت شده‏اند و می‏خواستند كه ماجرا را بازگو كنند كه همین برادر شوهر ترانه به‏ان‏ها گفته كه حرفی نزنید و گرنه سرنوشت شما معلوم نیست كه چه شود."‌

كروبی پس از شرح این ماجرا از دروغ گویی‏های مسئولان ابراز تاسف كرد و گفت :‌"‌این افراد اظهار كرده‏اند كه برای حفظ اصل نظام باید این خانواده‏اقدام به چنین كاری كنند ولی از نظر ما برای حفظ اصل نظام و پایبندی به قانون اساسی ، ارزشهای انقلاب و آرمآن‏های حضرت امام مهم است. حفظ اصل نظام بر پایه عمل به وعده‏هایی است كه به مردم داده‏ایم ولی متاسفم كه‏اینك از انقلاب برگشته‏ایم و با آبروی نظام بازی می‏شود."‌

وی تاكید كرد :‌"‌آیا مسئولان از این طریق می‏خواهند اعتماد مردم را جلب كنند ولی این آقایان بسیار بی تدبیر عمل كرده‏اند چرا كه مردم این قدر هوشمند هستند كه‏اصل موضوع را بفهمند."

كروبی با بیان اینكه برای مسئولان گوشه‏ای از حوادث تاریخی را بازگو می‏كنم گفت :‌" هنگامی‏كه در سال 41 مبارزات نهضت انقلاب اسلامی‏شروع شد یك سری افراد ناآگاه كه وابسته به حكومت بودند قصد داشتند تا با شبیه سازی ماجرای بهلول در حادثه مسجد گوهرشاد حركت امام را متوقف كنند. ماجرای بهلول از این قرار بود كه هنگامی‏كه حادثه مسجد گوهر شاد روی داد مدتی بعد عكس فردی سر وحال را در رسانه‏ها منتشر كردند و گفتند كه‏این همان فردی بوده كه عامل حادثه گوهرشاد بوده‏است ولی یك هفته طول نكشید كه‏اعلامیه مبسوطی در مشهد منتشر شد كه بر روی ان دو عكس چاپ شده بود. یكی عكس فردی كه‏ان‏ها می‏گفتند بهلول بوده و دیگر عكس بهلول واقعی كه معلوم شد این فرد مدت‏هاست كه در زندانی در افغانستان بوده‏است. این حادثه در 48 سال پیش روی داد و در ان زمان این قضیه برملا شد حالا چطور این مسئولان انتظار دارند كه در تهران و انهم در عصر ارتباطات حادثه‏ای روی دهد و كسی متوجه‏ان نشود."

كروبی افزود :‌" همان شبی كه فیلمی‏درباره ترانه موسوی از تلویزیون پخش می‏شد من قبل از انكه در جریان اصل ماجرا قرار گیرم تحت تاثیر قرار گرفتم ولی همان شب به مراسم عروسی رفتند كه در ان مراسم جوانی نزد من آمد و گفت آیا این‏ها فكر می‏كنند كه مردم نمی‏دانند چند تا ترانه موسوی در ایران وجود دارد و من از این حرف متعجب شدم و با خود گفتم من با این سن و سال و تجربه‏ای كه دارم به موضوع شك كردم ولی این جوان اصلا شك هم نكرده‏است."‌

وی با اشاره به موثق بودن مبنعی كه جزئیات ماجرای ترانه موسوی را به وی منتقل كرده‏است گفت :‌"‌می‏دانم كه‏ان‏ها از چه طریقی این ترانه موسوی را پیدا كرده‏اند و منبع خبر نیز موثق است واگر لازم باشد در این باره صریح تر صحبت می‏كنم تا مشخص شود كه نقش افراد تا چه‏اندازه بوده‏است."‌

وی همچین به مورد دیگری از رفتارهای برخی از مسئولان اشاره كرد و گفت :‌" در سالهایی كه قتل‏های زنجیره‏ای رخ داده بود هنوز انتخابات سال 76 برگزار نشده بود كه گفتند حرم امام (ره)‌را منفجر كرده‏اند و قصد داشتند تا در حرم حضرت معصومه نیز بمب گذاری كنند كه عامل ان دستگیر شده‏است. پس از گذشت یك هفته چند دختر را به تلویزیون آروند و آن‏ها بسیار سر و حال در مقابل دوربین طوری سخنرانی كردند كه‏از هر سخنران ماهری بهتر صحبت كردند. من درهمان زمان خندیدم و گفتم كه‏این موضوعی مسخره‏است مگر می‏شود كه فردی را بازداشت كنند و او را شكنجه كنند تا اعترافی كند و بعد با این سرعت و با این حالت آن‏ها را به مقابل دوربین بیاورند و آن‏ها نیز اعتراف كنند. نتیجه چنین كارهایی موجب روی دادن ماجرای قتل‏های زنجیره‏ای ،‌ نویسندگان و كشته شدن فروهر و همسرش می‏شود."‌

كروبی در ادامه خطاب به كسانی كه قصد دارند تا او را وادار به سكوت كنند گفت :‌"‌من تنها در برابر چنین رفتارهایی موضعگیری این چنینی ندارم بلكه همان طور كه می‏دانید نسبت به دوستان و همفكران خودم نیز چنین موضعگیری‏هایی را دارم. من بزرگترین نقش را در توفیق جریان اصلاحات داشتم ولی هنگامی‏كه‏اختلافاتی روی داد همان آقای بزرگواری كه من نقش موثری را در پیروزی اش در انتخابات داشتم از من حمایت نكرد و همین افراد بیشترین تلاش را برای ناكامی‏اصلاحات در سال 84 داشتند."‌
كروبی در نهایت تاكید كرد :‌"‌ اكنون شرایطی را ایجاد كرده‏اید تا دیگر كسی جرات حرف زدن نداشته باشد ولی من باز می‏گویم كه‏این رفتارها و ایجاد رعب و وحشت مرا به سكوت وادار نمی‏كند و چنانچه لازم باشد برخی مسائل را مطرح می‏كنم."‌