نه محسن رضایی تا در فرماندهی سپاه بود زیر بار رئیس ستاد مشترک می رفت و نه آقا رحیم صفوی به فیروز آبادی باج می داد. آقا رحیم خودش را بالاتر از فیروز آبادی می دانست و نقش مالک اشتر را می خواست داشته باشد. لایه تند رو سپاه به رهبری مجتبی خامنه ای و سرلشگر فیروز آبادی و سردار وحید معروف به "آقاوحید" برای فرماندهی سپاه دنبال کسی بودند که مطیع باشد. تن به دستورات فیروز آبادی بدهد . دارای بینش سیاسی نباشد و بالاخره سمعا و طاعتا هر چه را می گویند بپذیرد . قرعه به نام عزیز جعفری خورد. جعفری با توجه به بافت فکری و ساختار شخصیتی ای که دارد و با توجه به بیماری حاد و شدید سر درد مزمنی که به دلیل موج گرفتی همیشه گرفتار آن است بهترین گزینه بود . او به محض این که به توصیه مجتبی و قبول پدرش حکم فرماندهی سپاه را گرفت دستورات لایه افراطی و طالبانی را اجرا کرد :
1- جعفری از یک سال پیش طرح تقویت مراکز سپاه در استان ها را در دستور کار خود قرار داد . این طرح اجرا شد و در خلال دو ماه گذشته دلایل ایجاد آن را در سرکوب جنبش مردم در مراکز استان ها شاهد بودیم . وحشت سپاه از این بود که نتواند پاسخگوی مقابله با اکثریت ناراضی مردم در استان ها باشد و به همین دلیل این طرح اجرا شد. این طرح مقدماتی بود برای کودتایی که این لایه در برنامه خود تدارک دیده بود. مطمئنا محسن رضایی و یا آقا رحیم صفوی زیر بار چنین طرحی به صورت چشم و گوش بسته آن طور که عزیز جعفری رفت نمی رفتند .جعفری در سپاه حکم پادو و گماشته را برای فیروز آبادی و مجتبی ایفا می کند
2- در یک سال گذشته شاهد بودیم عزیز جعفری بر خلاف دستور اکید امام خمینی بارها در مسائل سیاسی و از جمله انتخابات ورود کرد که با مخالفت شخصیت های مذهبی و سیاسی و نوه امام مواجه شد . مطمئنا محسن رضایی و رحیم صفوی به این صورت چشم و گوش بسته زیر بار موضع گیری بر خلاف دستور امام خمینی نمی رفتند .
3- عزیز جعفری با ایجاد تغییرات در بسیج و تقویت آن و اعلام این که بسیج قبل از هر چیز نهادی فرهنگی و سیاسی است زمینه را برای به ورود بسیج به انتخابات و به صحنه آوردن بسیج در این روزها و سرکوب مردم فراهم کرد . طبعا آقا رحیم و محسن رضایی و آقا رشید و بسیاری دیگر از سردارانی که قابلیت هایی به مراتب بیشتر از جعفری دارند زیر بار این ننگ برای بسیج نمی رفتند .
از زمانی که عزیز جعفری را مثلث فیروز آبادی ، آقا وحید و مجتبی به مرکز مطالعات راهبردی سپاه فرستادند او را برای این روزها آماده می کردند . بی دلیل نبود وقتی حکم فرماندهی برای جعفری صادر شد همه سپاه و سردارانی که سرشان به تنشان می ارزید در حیرت فرو رفتند . آن ها این روزها جواب سوال آن روز خود را گرفتند زیرا در سپاه تنها کسی که حاضر بود برای فیروز آبادی و مثلث طالبانی پادویی کند جعفری بود . دوستان جعفری شخصیت او را شخصیت فرمان پذیر می دانند و نه فرمانده ! و به همین دلیل است که در بدنه سپاه و فرماندهی میانی آن عزیز جعفری نتوانسته مانند رضایی و سردار رشید و آقا رحیم طرفدارانی برای خود تدارک ببیند
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر